Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaljivi Juncker

Novi 'ispad nježnosti' šefa EK. Iznenadio slovenskog premijera dok je davao izjavu

juncker
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.06.2015.
u 12:58

Prišavši mu iza leđa, rukom mu je prekrio oči te ga potom srdačno zagrlio

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker još je jednom pokazao kako je sklon neformalnim 'ispadima nježnosti' pa je tako slovenskog premijera Miru Cerara prekinuo u davanju izjave medijima. Prišavši mu iza leđa, rukom mu je prekrio oči te ga potom srdačno zagrlio.

Juncker je poznat po takvim 'ispadima' pa je tako nedavno mađarskog premijera Viktora Orbana pozdravio kao "diktatora", grčkog premijera Alexisa Tsiprasa prijateljski je ošamario, a zajednička konferencija s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović nije ga spriječila da primi telefonski poziv.

>> Juncker rekao mađarskom premijeru Viktoru Orbanu da je diktator i ošamario ga

>> Juncker ignorirao predsjednicu i pričao na mobitel usred press konferencije

Komentara 13

Avatar d-ano
d-ano
16:19 27.06.2015.

Prirodno pokvaren ,,,,,,Jean-Claude Juncker je dokazani utajivac i pomagac u utaji poreza IKEA,Deutsche Bank ... Amazon ,,i da takvom covjeku kazemo da nam kroji sudbinu,,,,,,

LP
Lebron Petrovic
14:17 27.06.2015.

Lik je za ludaru !

RI
ribar110
14:08 27.06.2015.

Mislim da bi gospodin trebao malo smanjiti alkohol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije