Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐALO U KLUBU

Novi detalji iz kluba u noći Matejeva nestanka: 'Osiguranje je iznijelo djevojku krvave glave'

Matej Periš
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL/nestali.gov.hr
1/3
11.01.2022.
u 14:06

Beograđanin koji je u noći s 30. na 31. prosinac bio u klubu Gotik opisao je atmosferu te večeri u klubu

Potraga za Matejem Perišem (27) ušla je u dvanaesti dan. Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Nestanak je policiji prijavljen 31. prosinca. Matej je zadnji put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Beograđanin koji je u noći s 30. na 31. prosinac bio u klubu Gotik opisao je atmosferu te večeri u klubu. 

U to doba izbile su dvije tučnjave u klubu, ali riješene su brzo. Osiguranje je došlo i izbacilo ih sve van – ispričao je, piše Kurir.

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo jest što je za jednim od stolova navodno vidio djevojku kako konzumira kokain.

– Nekoliko metara od mene vidio sam kako djevojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela joj je curiti krv iz nosa, konobar je to vidio i odmah je pozvao osiguranje koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba – opisuje Beograđanin i dodaje: – Kako je ispričao, iznijeli su je van s krvavom glavom, a ona je poluomamljena vrištala na njih, grebla ih...

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

Video: Ovo su prijatelji Mateja Periša na putu za Beograd: Doznali smo detalje o njima.

 

Ključne riječi

Komentara 53

DO
DonQuijote
14:15 11.01.2022.

Mjesto okupljanja najgore mafije i mjesto sastanka politicara s takvima. Pokriveno je sve, nema sanse da nadju decka jer kriminalce stiti drzava

Avatar Zubatac
Zubatac
14:22 11.01.2022.

Hrvati uopće nisu svjesni koliko je opasna Srbija, dovoljno je reći da u Beogradu živi dvadesetak tisuća Kninjana, zatim je tu gomila ljudi koji podržavaju murale ratnih zločinaca, da ne spominjem ogroman broj mafijaških ubojstava, kriminalci poput Hrkalović imaju svoje pipke u svim institucijama, na kraju još imate navijače Zvezde i Partizana koji se međusobno ubijaju automatskim puškama.

CS
csl14
14:35 11.01.2022.

Opisana scena iz svakog narodnjackog kluba, ne znam sta glumite moralne vertikale svi kao da niste znali da vam kceri sire noge mafijasima u pokusaju za casu sampanjca i pola grama bijelog, a sinovi gledaju "vidimo se ucitulji" jer je to "dokumentarac". Da, zalosno je kad se ovako nesto dogodi, al to je kriv vas odgoj i javnost koja zatvara oci pred tim sto nose izlasci na balkanu i narodnjacka muzika sa sobom. Ne ide tvoja kcer na cajke jer se njoj svidja ta "muzika" to smece se ne svidja ni orangutanima, nego ide jer joj se svidja to sto ta muzika nosi sa sobom, a kad se pretjera netko zavrsi "u Savi", ako tako vec nazivamo masinu za mljevenje mesa zadnjih dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije