Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalio ocu

Srpski ministar Vulin o potrazi za Matejem Perišem: ‘Istraga je otišla u jednom smjeru'

Beograd: Ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin s riječnom policijom sudjeluje u potrazi za nestalim Splićaninom
M.M.
11.01.2022.
u 13:32

Podsjetio je da potraga nije prekidana ni za Novu godinu ni za Božić i da će biti nastavljena jer je svaka sekunda važna i da se provjeravaju sve informacije koje o ovom slučaju stižu do MUP-a

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je jutros da se potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem nastavlja. Kazao je da se sve obale pretražuju i da nikome osim Matejeve obitelji nije kao MUP-u važno da dođe do informacija o njemu.

– Pripadnici MUP-a iskreno i uporno rade na ovome, voljeli bismo ga naći živog i zdravog. I danas pretražujemo Savu, dijelove dunavskog akvatorija, uključili smo sonare, termoviziju, ronioce. Ne mogu iznositi pretpostavke, istraga je otišla u jednom smjeru – rekao je za TV Pink, prenosi Telegraf. 

VIDEO: Ovo su prijatelji Mateja Periša na putu za Beograd: Doznali smo detalje o njima

Podsjetio je da potraga nije prekidana ni za Novu godinu ni za Božić i da će biti nastavljena jer je svaka sekunda važna i da se provjeravaju sve informacije koje o ovom slučaju stižu do MUP-a.

– Nećemo stati dok ne pronađemo nešto. Kao što nismo prestali rješavati slučajeve koji su stari po deset godina. Kad god dobijemo bilo kakvu informaciju, poluinformaciju ili neprovjerenu informaciju, sve provjeravamo – rekao je Vulin.

Srpski ministar zahvalio je ocu nestalog mladića Nenadu Perišu za kojeg je rekao da je veoma korektan i koji je "usprkos situaciji u kojoj se nalazi uspio sačuvati prisebnost i cijeni rad pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova Srbije".

– Jučer sam razgovarao s njim i članovima visoke delegacije hrvatskog Ministarstva unutarnjih poslova koji su došli upoznati se sa slučajem – rekao je Vulin i dodao da se nada da su pripadnici hrvatskog MUP-a zadovoljni istragom koja se provodi u Srbiji.

Napomenuo je da je Beograd siguran grad i da će to potvrditi. 

VIDEO: Brzi test dovoljan za COVID potvrdu, ali ona će vrijediti samo u Hrvatskoj.

Komentara 18

DO
DonQuijote
13:45 11.01.2022.

Decko nestao u klubu u kojem se isti taj Vulin sastaje s mafijasima i predstavnicima navijaca koji melju ljude u cevapcice, da sasvim sigurno ce ga naci.

KR
Kreso1969
13:54 11.01.2022.

Vucko i ovaj njegov avatar zorni su primjer demokratije u srbiji.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
13:44 11.01.2022.

Netko tu nekoga štiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije