Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA UOČI IZBORA

Novi bizaran spot Aleksandra Vučića: Izlazi iz frižidera, pa se u njega vraća

FILE PHOTO: German Chancellor Angela Merkel visits Serbia
ZORANA JEVTIC/REUTERS
16.03.2022.
u 00:02

Oprostite, ali važno mi je da dođem do svakog građanina Srbije. Mnogo je ostalo toga da se riješi, kazao je srpski predsjednik trudnici

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić sudjeluje u još jednom bizarnom preizbornom spotu uoči parlamentarnih i predsjedničkih izbora u početkom travnja.

Spot počinje s muškarcem i trudnom ženom koji sjede na kauču dok se u pozadini čuje glas Aleksandra Vučića, na što muškarac kaže: - Joj, opet ovaj.

Trudnica se ustane kako bi otišla u kuhinju i komentira "Još samo nedostaje da ne izleti iz frižidera". Međutim, nakon što otvori vrata frižidera, iz njega izlazi Vučić i daje joj čašu.

 

- Stvarno ste izašli iz frižidera - komentira trudnica šokirano, na što joj odgovara Vučić: - Znam, Oprostite, ali važno mi je da dođem do svakog građanina Srbije. Mnogo je ostalo toga da se riješi.

Komentira kako zna da su ona i partner dobili subvenciju za rješevanje stambenog pitanja, što mu ona i potvrdi.

- Ako ostanemo ujedinjeni, jedina granica su naši snovi - ustvrdio je Vučić, okrenuo se i vratio u frižider.

Podsjećamo, nedavno je Vučić na svojim društvenim mrežama objavio drugi bizaran preizborni spot u kojem je pak poručio Srbima da ga ne moraju voljeti niti im mora biti simpatičan. Više o tome, pročitajte OVDJE

VIDEO: Vježba vojnih zrakoplova Rafalea iznad Zagreba

 

Komentara 21

Avatar Cantor
Cantor
01:20 16.03.2022.

Joj, opet ovaj....

Avatar @promatrač
@promatrač
06:16 16.03.2022.

Toliko je bre dobar da su ga već balzamirali.

DU
Deleted user
02:55 16.03.2022.

Lako je iz onolikog frižidera, ali da ga vidim kako izlazi iz WC školjke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije