Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SPORTSKOM IZDANJU

Vučić objavio bizaran spot uoči izbora: 'Ne moram vam biti simpatičan, ne morate me voljeti'

Foto: Aleksandar Vučić/Instagram
1/2
10.03.2022.
u 13:03

A možemo i bolje. Jedina granica su naši snovi - obećaje Vučić u spotu.

Zahuktala se politička kampanja u Srbiji uoči parlamentarnih i predsjedničkih izbora koji će se održati 3. travnja. Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je novi predizborni spot na svojem Instagram profilu uz riječi 'Pogledaj semafor. Jedina granica su naši snovi!'.

Na samom početku se vide navijači kako sjede na tribinama i gledaju utakmicu te glasno i nezadovoljno komentiraju uz povremene uzvike "Uprava".

- Igraš krivo, vole. Pogledaj kako igra onaj sa strane! - izgovara jedan od glumaca, a nimalo milosti se ne pokazuje ni prema novom igraču koji ulazi u igru. No, u trenutku kad se gol zabija, nastane opće veselje na tribinama.

- Trener je glavat. Nervira vas? Nervira i mene. Koga briga! Pogledajte semafor, bre! - kaže drugi od glumaca, nakon čega počne skandiranje "Pogledajte semafor"

U spotu se tad pojavi sportski odjeven i opušten Aleksandar Vučić.

- Ne moram vam biti simpatičan, ne morate me voljeti, samo pogledajte semafor - kaže Aleksandar Vučić s laganim osmijehom na licu dok iza se njega skandiraju "Pogledajte semafor".

U spotu se tad pokazuju rezultati Vučićeve Vlade, kao što su broj novoizgrađenih cesta, znanstvenih ustanova, ali i prosječna plaća.

- A možemo i bolje. Jedina granica su naši snovi - obećaje Vučić u spotu.

Na samom kraju jedan od glumaca se obraća ostalima uz riječi 'Ljudi, pa mi nemamo semafor!', na što mu Vučić odgovara '"Ne brinite, kada je rezultat dobar, semafor je najmanji problem.'

VIDEO: Pregovori u Turskoj bez napretka, Lavovu ponestaje hrane i lijekova, Rusija izlazi iz Vijeća Europe.

Komentara 3

UV
Uvijeksevratim
14:27 10.03.2022.

Je li spomenuo kako su ekonomski jači od Hrvatske, mada svako ljeto Srbijanci hrle raditi na hrvatsko more kako bi uspjeli preživjeti i nahraniti svoje gladne obitelji?

Avatar StormRaider95
StormRaider95
14:23 10.03.2022.

Da je znao "da će na semaforu da piše" Sankcije Rusiji, obukao bi neku drugu majicu, a ne tu New York 😏 No, bez greške će taj dobiti izbore. I on po Putinovom principu "demokratskih" izmjena Premijer/Predsjednik 😶 Oni ne da nemaju semafor, nego on nema opoziciju... semafor mu ne treba.

TO
Tomi
13:21 10.03.2022.

Puko ko kokica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije