Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIZIŠTE

Novi asfalt spasio središte Orahovice od više stotina tona zemlje

Kliziste
Dragutin Šantoši
01.03.2010.
u 22:51

Da prije godinu dana u središtu grada nisu izgrađeni zaobilazna cesta i nogostup, klizište, koje se, u dužini većoj od stotinu metara, pojavilo u Orahovici zasigurno bi stiglo do samih stambenih zgrada.

ORAHOVICA – Da prije godinu dana u središtu grada nisu izgrađeni zaobilazna cesta i nogostup, klizište, koje se, u dužini većoj od stotinu metara, pojavilo u Orahovici zasigurno bi stiglo do samih stambenih zgrada.

Ovako, više stotina tona odrona "zapelo" je na asfaltu pa je daljnje kretanje klizišta za sada zaustavljeno. U gradskoj vlasti tvrde da će ubrzo početi sanirati klizište te da stanarima u obližnjim zgradama ne prijeti opasnost.

Ključne riječi

Komentara 2

UD
udrimuski
09:50 02.03.2010.

a da nije možda klizište nastalo zbog loše i nepravilne izgradnje ceste pošto prije izgradnje nikad nije bilo klizišta jel je područje bilo pod livadom i raslinjem, uklanjanjem istih nastalo je područje koje upija vodu umjesto da se voda slijeva, nakon izgradnje ceste prvo veće otapanje snijega i kiše i eo klizišta. sad ispada da je cesta spasila grad, ehehehee!

RU
rumenige
22:27 08.03.2010.

ma nije mi samo jasno kako tako što mogu i napisati, to je čisto pisanje po nalogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije