Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sretni' dobitnik

Novac koji je osvojio na lutriji troši javno i bez štednje, ali najviše ga muči što je i dalje slobodan

Foto: chicoferrari488/Instagram
1/4
28.11.2022.
u 12:43

No najviše ga muči što nije pronašao ženu iz snova. 'I dalje sam slobodan, Tako je Znate li koliko se žena javilo? O moj Bože!', rekao je Chico.

Kürsat Yildirim iz Njemačke prije mjesec dana osvojio je gotovo deset milijuna eura na lutriji. Iako su mu stručnjaci savjetoviali potpuno drugačije, Yildirim, poznat i kao Chico, novac troši javno i bez mjere. 'Već sam potrošio 1,5 milijuna eura', rekao je u intervjuu za njemačke medije.

Od toga je potrošio više od 700.000 eura za Ferrari, kupio je Porsche za 300.000, napravio shopping turu  u Amsterdamu, koja ga je kako je rekao koštala više od 35.000 eura. U međuvremenu je postao vlasnik nekoliko luksuznih Rolexovih satova, a za medije je rekao kako ne planira štedjeti novac. 

No najviše ga muči što nije pronašao ženu iz snova. 'I dalje sam slobodan, Tako je Znate li koliko se žena javilo? O moj Bože!', rekao je Chico, piše Fenix-magazin.

tko je žena njegovih snova? Trebala bi biti visoka najmanje 1,70 metara, dok mu boja kose nije bitna. Osim novca kojeg posjeduje, tvrdi da je iskrena osoba: 'Nekada sam imao po nekoliko žena. Tada sam se samo želio zabaviti.'

Video: Benzinom zalio stubište u Zagrebu, u požaru nastradala žena

 

Komentara 9

BE
Beyonder
14:00 28.11.2022.

Potražite ga za godinu dana, čistit će pod u nekom kebab shopu

DU
Deleted user
23:29 28.11.2022.

Najpametnije šta je napravio je ta "šoping" tura u Amsterdamu.

Avatar Behemot
Behemot
13:58 28.11.2022.

Prava osoba je osvojila nagradu. Da su birali ne bi mogli bolje odabrati. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije