Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV SRETNIK

Prodao dobitni listić vrijedan 2 milijarde dolara pa sam postao milijunaš: 'Podijelit ću to s unucima'

U.S.-CALIFORNIA-ALTADENA-POWERBALL JACKPOT
Foto: Los Angeles Bureau/XINHUA
1/3
10.11.2022.
u 07:58

Njegov sin Danny kazao je da je benzinska postaja i prije prodala dobitne listiće, ali te su nagrade su iznosile tisuće dolara.

Vlasnik benzinske postaje i trgovine Joseph Chahayed (75) u Kaliforniji dobio je bonus u vrijednosti od milijun dolara nakon što se pokazalo da je upravo on prodao dobitni listić lutrije Powerball vrijedan nevjerojatnih 2,04 milijardi dolara.

Chahayed koji vodi obiteljsku trgovinu 'Joe's Service Center' u Altadeni u Kaliforniji dobio je bonus od strane dužnosnika lutrije ispred svoje benzinske postaje i naveo kako će to podijeliti sa svojom obitelji te sa svojih 11 unučadi, prenosi Insider.

Njegov sin Danny kazao je da je benzinska postaja i prije prodala dobitne listiće, ali te su nagrade su iznosile tisuće dolara. Chahayed planira nastaviti voditi 'Joe's Service Center' iako ga njegov sin nagovara da ode u mirovinu s tim bonusom.

On je došao 1980. godine u SAD-e iz Sirije zajedno sa svojom ženom i dvoje djece.

Sretni dobitnik 2 milijarde dolara još uvijek nije poznat, a jackpot je toliko velik da službenici lutrije nemaju ispravne natpise na raspolaganju, pa su morali zalijepiti "ovdje je nastao milijarder" na trgovinu 75-godišnjaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije