Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MJESTU PREMINULI

Nova pucnjava u SAD-u: U Texasu ubijene tri osobe

američka policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
18.04.2021.
u 20:45

Austin-Travis odjel hitne medicinske pomoći objavio je da su tri odrasle osobe preminule na mjestu događaja, a pucnjava je prijavljena nešto prije podneva po lokalnom vremenu.

Najmanje tri osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila u nedjelju u Austinu u Teksasu, priopćile su vlasti.

Policija grada Austina je objavila da su njezini službenici stigli na mjesto pucnjave koja se dogodila u sjeverozapadnom dijelu glavnog grada Teksasa.

Austin-Travis odjel hitne medicinske pomoći objavio je da su tri odrasle osobe preminule na mjestu događaja, a pucnjava je prijavljena nešto prije podneva po lokalnom vremenu.

"Trenutno nema informacija o novim žrtvama", navedeno je na Twitter profilu odjela otprilike sat vremena nakon što je prvi put zaprimljena prijava o incidentu.

Policija je pozvala stanovnike da izbjegavaju mjesto događaja.

Ključne riječi

Komentara 12

IP
info_punkt
05:48 19.04.2021.

To je kod njih normalno, oni to vole. MIslim da to zovu "American way of life"

DU
Deleted user
21:13 18.04.2021.

Ovi Ameri cim malo stanu sa ubijanjima na stranom terenu odmah nadnoknade na domacem.......

5S
505.scrtom
22:04 18.04.2021.

opeeet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije