Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MJESTU PREMINULI
Povratak na članak

Nova pucnjava u SAD-u: U Texasu ubijene tri osobe

Austin-Travis odjel hitne medicinske pomoći objavio je da su tri odrasle osobe preminule na mjestu događaja, a pucnjava je prijavljena nešto prije podneva po lokalnom vremenu.

Komentari 12

IP
info_punkt
05:48 19.04.2021.

To je kod njih normalno, oni to vole. MIslim da to zovu "American way of life"

VL
DU
Deleted user
21:13 18.04.2021.

Ovi Ameri cim malo stanu sa ubijanjima na stranom terenu odmah nadnoknade na domacem.......

VL
5S
505.scrtom
22:04 18.04.2021.

opeeet

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
00:10 19.04.2021.

Homohob mksd . Prije neki dan slavili smo sezdesetu godisnji u prvog covika u Svemir Gagarina ..E Gagarin slava ti dok je svjeta i vjeka .Letio je blize suncu i nebu..Cjeli svjet je slavio. Znam tesko vam je gledati jako vas boli..Prije dva dana dva ruska astronauta i amerikanka sletjeli u Kazakstan nakon 180 dana. ..Uvjek lete Ameri na ruskim aparatima.Jer svoja neznaju napravit.. Sta kazes Indijanci imaju pravo u svojoj zemlji izic i uc u rezervat kad oni hoce dobar si hahaha desetkovali ih haha...Sta kazes spremili su prije mjesec ipol dana Tesku raketu ANGARA 50 tona velika kao desetorokatnica sta kazes stara tehnologija...Reci mi Biden zove Vladimira vrag odnija salu hoce malo spustit loptu..Ona dva broda vojna ne udose u Crno more rekose im Rusi zaobilazite daleko Krim da da a kurcili se dosla voda do grla. Niste trebali cackat mecku sad patroliraju u sredozemlju. .Rusi vam se smiju ovdje vjeruj mi. .Mksd ovdje u Moskvi mozes spavat u ovom megapolisu od dvadeset miliona ljudi u parku ili ulici nitko nista .Ovdje u bacuske dugi pendreci ubit ovdje nekig 20 godina dobijes nema tu puno sudenja nedilju dana i Aufiderzehen....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:52 18.04.2021.

Strasno sta kaze mason Cepiga blazenstvo tamo..Blazeni tamo zive pravi divlji zapad.Govore ovdje rusiji da im pomognemo u vezi demokracije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.