Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U PETRINJI

Nazvali ga i rekli da će mu nadoknaditi štetu u potresu. S računa mu skinuli više desetaka tisuća kuna

Umirovljenici za računalom, ilustracija
Igor Soban/PIXSELL
25.10.2021.
u 12:57

Oštećeni je s nepoznatom osobom nastavio komunicirati u nadi da će mu novci sjesti na njegov račun, međutim s njegovog računa je skinuto više desetaka tisuća kuna

Policiji je prijavljena računalna prijevara počinjena na štetu 69-godišnjaka s područja Petrinje. Naime, oštećeni je 21. listopada na mobilni telefon zaprimio poziv od nepoznate osobe koja mu se predstavila kao osoba iz jedne tvrtke sa sjedištem na Sejšelima i koja mu je ponudila financijsku pomoć oko naknade štete počinjenje potresom.

Oštećeni je s nepoznatom osobom nastavio komunicirati u nadi da će mu novci sjesti na njegov račun, međutim s njegovog računa je skinuto više desetaka tisuća kuna. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
13:27 25.10.2021.

Firma na Sejselima... Pa brate mili.. Ne kužim kak je moguće nekome lovu dignuti preko telefonskog poziva. Svaka čast njima kad im uspijeva, šta reći.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:17 25.10.2021.

Postali smo zastrašujuće lopovsko društvo.

Avatar BlackCalder
BlackCalder
14:08 25.10.2021.

Ovakvima mi plaćamo obnovu?! Jbsmater! Treba te u kontejner zazidat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije