Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA I POKUŠAJ IZNUDE

Na vezu držao brod godinu dana, pa isplovio da nije platio. Sumnjiče ga i da je prijetio Nijemcu tražeći novac

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
22.10.2021.
u 14:42

Plovilo je na vezu bilo godinu dana, da bi potom 44-godišnjak s njim isplovio, ne plativši korištenje veza

Državljanin BiH (44) sumnjiči se za prijevaru i pokušaj iznude. Kako je priopćila PU primorsko-goranska sumnjiči ga se da je u lipnju 2019. u marini na širem bakarskom području privezao svoje plovilo.

Plovilo je na vezu bilo godinu dana, da bi potom 44-godišnjak s njim isplovio, ne plativši korištenje veza. Time je tvrtku sa sjedištem u Šibeniku oštetio za oko 50.000 kuna.

Nadalje, sumnjiči ga se i da je početkom kolovoza ove godine u više navrata ozbiljno prijetio 50-godišnjem njemačkom državljaninu, tražeći ga da mu isplati nekoliko desetaka tisuća eura. Nakon što je ispitan, 44-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te ga vjerojatno očekuje i dovođenje pred suca istrage.

>> VIDEO Detalji nesreće na Murteru: Maloljetnik je u zavoju pretjecao preko pune crte 2 auta, poginuo na licu mjesta


 
Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tango6
15:33 22.10.2021.

Opet cisti Hrvat velika hrvatina turskih korjena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije