Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.03.2014. u 12:00

Iz Ministarstva je najprije potvrđeno da su preuzeli A6 i da će ga koristiti, a potom je sam ministar Gordan Maras rekao kako ga ipak neće koristiti

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, koji je u povodu afere s nabavom novih audija A6 rekao da se nitko normalan ne bi vozio u tako skupim automobilima, našao se na velikoj kušnji. Nepoznat netko parkirao je u ministrovoj garaži upravo takav novi audi A6 i izazvao kratki spoj u Marasovu ministarstvu. Nakon što su 24sata snimila limuzinu, iz Ministarstva je najprije potvrđeno da su preuzeli A6 i da će ga koristiti, a potom je sam ministar Gordan Maras rekao kako ga ipak neće koristiti, već proslijediti Ministarstvu unutarnjih poslova. Do sljedeće prilike.

Parlamentarka koja govori jedno, 
a radi drugo

Dubravka Šuica, europarlamentarka iz redova HDZ-a, govoreći u Europskom parlamentu naglasila je da želi da tema nejednakosti žena i muškaraca postane prošlost i da žene moraju biti ekonomski neovisne i jednako plaćene kao muškarci. Malo potom, ne baš posve u duhu svog izlaganja, glasala je protiv izvješća kojim se tražilo od zemalja EU da zajamče poštovanje temeljnog načela iste plaće za isti rad muškarca i žene te zabrane otpuštanje tijekom rodiljskog dopusta. Dosljedno, zna se.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Povećao si 
plaću da lakše 
prebrodi krizu

Boris Vujčić, guverner HNB-a, smanjio je zbog krize zaposlenicima plaću tri posto, a sebi je i sedmorici viceguvernera povećao 34 posto, piše Globus. Valjda isto zbog krize, da je lakše prebrode s tom povišicom.

Predlaže predstečajnu nagodbu za Sanadera

Jerko Rošin, splitski arhitekt i bivši saborski zastupnik HDZ-a, jedan je od rijetkih Sanaderovih prijatelja koji mu nije okrenuo leđa ni nakon nove presude. Rošin tako u Slobodnoj ističe da ostaje prijatelj u nevolji jer ne želi „ispasti govno kao što su svi drugi ispali“, dok u razgovoru za tportal čak smišlja kako pomoći bivšem premijeru. „Možda i Sanader ima pravo na predstečajnu nagodbu“, pita se naivno Jerko Rošin, koji je samo potvrdio da je zalutao u politiku. „Nisam uspio ni kćer zaposliti u to (Sanaderovo) vrijeme“, kao da sada žali Jerko Rošin, kojem za uspomenu na Sanaderovu eru ostaje ipak nešto opipljivo – saborska mirovina.

Komentara 4

BS
bstrabi2
12:35 13.03.2014.

I onda je samo Sanader lopov,a šta su ovi?Nedodirljivi koji troše proračun na sve strane.I to legalno.Vlada po svjeti putuje,kupujo šta hoću.Za aute znamo,ali neznamo za jahte u Rijeci ćije su.Ja samo znam.Da im ja to sve plaćam,a nemam dosta za cjeli mjesec.Za život.Jer moram namirit razne poreze.Koje se Linić sjeti.Da oni lakše mogu trošit.Opet se spustila gusta magla iznat hrvatske.....

Avatar zabadalo5
zabadalo5
14:03 13.03.2014.

Nitko normalan se ne bi vozio u tako skupim automobilima, da, zato će se ono voziti. Ljudi koji su nam na čelu države stvarno nisu normalni!!

MA
Marino
15:03 13.03.2014.

pa kako možete uopće i njezino ime pisati (šuica) pa po čemu je ona bolja od Sanadera (samo USKOK nije još pročešljao)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije