Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlin

Njemačka policija uhitila dvojac koji je planirao bombaški napad

'slavonija-05.05.10-slavonski brod -hrvatska -  rn:bombe--brodjanin bernard kramaric uredjujuci buduci cvijetnjak u svom dvoristu pronasao bombe, eksploziv i druge uboite naprave Photo: Ivica Galovic/
'Ivica Galovic/PIXSELL'
08.09.2011.
u 11:19

Jedan od uhićenih 24-godišnji je njemački državljanin libanonskog podrijetla, a drugi je 28-godišnjak iz Gaze.

Policija u Berlinu uhitila je dvojicu muškaraca za koje sumnjaju da su planirali bombaške napade, prenosi BBC.

Jedan od uhićenih 24-godišnji je njemački državljanin libanonskog podrijetla, a drugi je 28-godišnjak iz Gaze.

Glasnogovornik policije kazao je da su se uhićeni koristili kemikalijama od kojih se može izraditi eksplozivna naprava, a osim stanova uhićenog dvojca pretražuju se i prostorije Islamskog kulturnog centra u četvrti Wedding.

 

Komentara 3

RS
Ratnik-Svjetla
13:44 08.09.2011.

Opet teroristi iz Libanona i pojasa Gaze. Jedan pripadnik Hezbolaha, a drugi Hamasa. Njemacka vrsi racije u Koelnu i Berlinu po islamskim centrima koji podupiru terorizam i gdje su se ti teroristi druzili sa istomisljenicima. Njemacka treba uvesti one way ticket za sve koji su osumnjiceni za terorizam i poslati ih u zemlje iz kojih su dosli, a dati im azil i socijalnu pomoc!

OB
-obrisani-
16:07 08.09.2011.

Meni ovo na gornjoj slici ne liči na kemikalije. Prije će biti da liče na municiju i razna minsko-eksplozivna sredstva vojne namjene Te kemikalije koje se pomunju u članku, mene više asociraju na one koje je Breivik kupovao za uzgajanje koječega na svojoj farmi

MR
mraf
17:34 08.09.2011.

08.09.2011. u 16:07h Katsumoto je napisao/la: Meni ovo na gornjoj slici ne liči na kemikalije. *************************************************** Piše lijepo ispod slike da je ilustracija. To znaci, objavljena fotografija ima zadatak \"ilustrirati\" citatelja na nešto. Da ne velim - asociirati. Na što?to? Pa, na to pitanje zaista nije tesko odgovoriti. A zašto? Ni na to pitanje nije teško odgovoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije