Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Pištolj i suzavac zbog spora oko psa

Dvadesetdevetogodišnji muškarac čija je živica bila omiljeni zahod omanjeg psa često se svađao s vlasnikom psa, rekla je policija u gradu Ulmu u subotu
25. ožujka 2018. u 12:05 2 komentara 310 prikaza
Foto: Thinkstock/ilustracija

Spor zbog psa koji se uvijek olakšavao u istoj živici na jugu Njemačke eskalirao je to točke kad su proradili pištolji i suzavac, pišu mediji.

napušten pas Okrutno Nisu mogli vjerovati koga su pronašli u podrumu nakon što su kupili novu kuću

Dvadesetdevetogodišnji muškarac čija je živica bila omiljeni zahod omanjeg psa često se svađao s vlasnikom psa, rekla je policija u gradu Ulmu u subotu. Neprijateljstvo je poraslo to točke da su vlasnik psa i dvojica muškaraca banuli u 1 ujutro po lokalnom vremenu u dvorište vlasnika živice. Ne samo da su mu udarali po vratima nego su mu i ubacili suzavac u kuću.  Nakon toga ispaljeno je nekoliko hitaca. Policija je rekla da joj točan slijed događaja još uvijek nije poznat, ali je nakon napada uhitila trojicu muškaraca u dobi između 21 i 23 godine.

Četveronožnog počinitelja policija zasad nije ispitivala.

Argentina Italija PRIJATELJSKE Argentina bez Messija srušila Talijane, Nigerija bolja od Poljske Dani velikih odluka na Balkanu Zapaljivo na Kosovu, u Srbiji i Makedoniji vrije Pomažemo udomiti Rocky je nakon 15 godina sretnog života završio u skloništu
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • atilla sb 1986:

    Hina =tanjug

  • Aedes2017:

    Da,da.Kad to radi moj pas kod susjeda u dvorištu ok..pa mora negdje.Susjedov na mom parkingu ?!Jok,ne može,neka ga vodi na Sljeme !