Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Pištolj i suzavac zbog spora oko psa

Foto: Thinkstock/ilustracija
25.03.2018.
u 12:05

Dvadesetdevetogodišnji muškarac čija je živica bila omiljeni zahod omanjeg psa često se svađao s vlasnikom psa, rekla je policija u gradu Ulmu u subotu

Spor zbog psa koji se uvijek olakšavao u istoj živici na jugu Njemačke eskalirao je to točke kad su proradili pištolji i suzavac, pišu mediji.

Dvadesetdevetogodišnji muškarac čija je živica bila omiljeni zahod omanjeg psa često se svađao s vlasnikom psa, rekla je policija u gradu Ulmu u subotu. Neprijateljstvo je poraslo to točke da su vlasnik psa i dvojica muškaraca banuli u 1 ujutro po lokalnom vremenu u dvorište vlasnika živice. Ne samo da su mu udarali po vratima nego su mu i ubacili suzavac u kuću.  Nakon toga ispaljeno je nekoliko hitaca. Policija je rekla da joj točan slijed događaja još uvijek nije poznat, ali je nakon napada uhitila trojicu muškaraca u dobi između 21 i 23 godine.

Četveronožnog počinitelja policija zasad nije ispitivala.

Ključne riječi

Komentara 2

AS
atilla sb 1986
13:33 25.03.2018.

Hina =tanjug

AE
Aedes2017
14:30 25.03.2018.

Da,da.Kad to radi moj pas kod susjeda u dvorištu ok..pa mora negdje.Susjedov na mom parkingu ?!Jok,ne može,neka ga vodi na Sljeme !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije