Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez zamjerki
Povratak na članak

Njemačka bi s ratifikacijom mogla pričekati čak do proljeća

Nijemci nemaju posebnih zamjerki na Hrvatsku, zadovoljni su akcijskim planom koji smo poslali EK, traže samo da se drži predviđeni tempo, kazala je Pusić.

Komentari 127

Avatar maraaa
maraaa
09:11 17.06.2012.

glumi Jadranku i Pahora

VL
OB
-obrisani-
09:29 17.06.2012.

Možda. Ali tek kad izruče ubojice Stjepana Đurekovića.

VL
DU
Deleted user
09:40 17.06.2012.

Opustite se! Pod mudrim vodstvom Pusić će Hrvatska morati još i platiti Sloveniji što je logo Ljubljanske banke bio korišten na hrv. strani granice! Ni govora o tome da je ak. Degan, ekspert Vlade za sukcesijska pitanja u epohi pok. Račana, zajedno s ekonomskim ekspertima, ustanovio da je u zadnjoj bilanci filijale Ljubljanske banke u Zagrebu samo 20 % iznosa prikupljenih od štediša bilo plasirano natrag na financ. tržište SRH u vidu kredita poduzećima i građanima. I da među poduzećima ima podosta slovenskih, uključivo i slov. obrtnike, koji su nekim svojim kanalima dobivali kredite od ZG filijale, ne matične banke u Ljubljani. Sve će to Hrvatska morati platiti! Sad kad joj je propao plan slizavanja s BG jerbo umjesto Tadića stoluje ravnogorski vojvoda... MI 6 posla kako što više krvi pustiti RH!

VL
TO
Toni50
09:43 17.06.2012.

V. Pusić dodaje kako su se u Berlin posebno zanimali tzv. "nameti" ( pljačka ) za mobilne operatore, na što su dobili odgovor da će oni biti ukinuti 30. lipnja. Ali previsoke cijene za građane ostaju do samog ulaska RH.H. u Euslaviju i tada če se morati urazumiti i prestati pljačka građana i gostiju korisnika u ovom drskome iznosu Rominga !

VL
VL
????
09:50 17.06.2012.

@maraaa Ne mogu glumiti Jacu i Pahora jer je Guido W. deklarirani veseljak (po engleski gay) :-) pa mu se Vesna vjerojatno gadi, a i da nije gay pretpostavljam da bi mu se i onda gadila.

VL
BU
Bullshitter
09:55 17.06.2012.

Ej ljudi, stvarno smo jako jadni kad smo dozvolili da nas vodi Vesna Pusić. Zamislite samo da ona priča u naše ime u inozemstvu. Vesna "ama nećete vi imati ni za penzije ako ne uđete u EU" Pusić. Mislim ono... šta reći... :-)

VL
BU
Bullshitter
09:58 17.06.2012.

Vesna se voli vucarati po briselskim prčvarnicama i glumatati okolo strancima. Jao zemljo otvori se!

VL
CI
cinbenik
10:02 17.06.2012.

Po svim pokazateljima mi smo trebali uci u EU davno.............Vlade koje smo velicali i svrstavali u "prave Hrvate" za koja su samo oni odredili pravila,su zasluzne sto nismo usli do sada u tu zajednicu..........Pouceni iskustvom smo prvo "klecali" za pomoc,a odmah poslije smo poceli vuci konce na svoj nacin,a njima smo obecali cestitost i moral i tako ih prevarili...................Nase Vlade su nam prestavljali kao problem "Djurakovic" i sve iz tog sistema,a za to nikada nitko nije postavio uvjet ulaska,ali za njihov nacin vodjenja drzave u ratu i miru jeste..............Tako pouceni drzace nas "prijatelji" do zadnje u monitoringu da se ponovo nebi oteli na ZNA SE nacin.......

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:04 17.06.2012.

Za talibane koji ovaj forum sve vise koriste za svoj egotrip a manje za konstruktivni dijalog, samo jedna mala opaska. Guido Westerwelle i Vesna Pusic dolaze i sestrinskih stranaka i ovo nije prvi put da se susrecu. Za ognjistare bih nadodao da gospodja Pusic predstavlja uljudjenju, gradjasku Hrvatsku, a s time ocito imate problema! Steta!

VL
MA
madmaxxx
10:07 17.06.2012.

tko nas pljacka vec 15 god.???? telekom,,,,,,,,tarife ko u njemackoj samo sto radnik zaradi 3 puta manje

VL
ST
stomugromova
10:07 17.06.2012.

Dr.Vesna Pusić je isto ono što joj je bio otac, a to je britanski špijun.O djedu joj oznašu i njegovom bratu,bolje da i ne govorim .Uglavnom,bilo gdje i bilo kuda, protiv hrvatskog naroda svuda. San Slavka Goldsteina,bio je da Pusićka postane mvp i on je to često javno proklamirao.Njegov se san konačno obistinio.Način na koji je nekompetentni povjesničar Goldstein mlađi,postao veleposlnik u Parizu ( po hitnom postupku i bez ikakvih kriterija),jasno govori tko stoji iza Pusićke i tko su joj nadređeni. Ono što posebno iritira u toj priči je naziv - Hrvatska Narodna Stranka. Poput one stare - "na plotu pisalo sladoled" ,a tako i ta stranka neoliberalna sstranka ima veze sa narodom.

VL
CI
cinbenik
10:07 17.06.2012.

Vesna je izgradila povjerenje,izmedju ostalog jer je prva" i jedina znala da HV "vrslja" po BiH i tako kvari ugled HR,a neki ni do danas nisu primijetili te nestasluke politike zbog koje smo patili i politike jedne HDZe regije...........Zbog toga je stavljena na spisak za "ostrel",ali je izgradila autoritet i povjerenje upravu u EU ,a za sta se kao zalagali i njeni politicki protivnici koji nisu imali ugled ni u svome rodnom mjestu..........Treba razlikovati vidovitost" i normalno od nenoramalnog sto smo platili Hrvatima,a i sada osjecamo posljedice jer moramo dokazivati "ispravnost" pogubne politike...........Zato kasnimo u EU i zato smo na "posmatranju".................

VL
FR
fran108
10:07 17.06.2012.

guske u magli su opet "super" odabrale euniju , 1. 7. 2013 . povećanje cjena svega i svačega . imaju guske eurića za bacanje . živjela eunija i sve njene žute zvijezdice !

VL
FR
fran108
10:26 17.06.2012.

to je isto kao da je mađarska htjela ući u yugoslaviju i biti sedma republika 1990god. tako vi sad nama govorite kako je eunija super ????? 2012 ????

VL
MA
matokan
10:10 17.06.2012.

Monitorig je hrvatskim gradanima uveden zog korupcije za koju je odgovorna Vlada kao najvece leglo te korupcije.

VL
FC
Flash CRO
10:18 17.06.2012.

Uz malo sreče EU se raspada do 1.7. 2013 a gospoda koji su trenutno na vrhu poltike u Hrvatskoj če odgovarat za ovo što rade "svom" narodu

VL
CI
cinbenik
10:18 17.06.2012.

Bile guske u magli ili ne ipak moraju letjeti ili na srecu ili na iskustvo strijih ali ipak lete bez obzira na vremenske uvjete.............Odabrali smo samostalnost,u svjetskim turbulencijama,a znali smo da ce nas uvaziti samo ako idemo u tu EU zajednicu............Cim su nas priznali i cim smo stali na noge poceli smo biti "faktor" u regiji i voditi idealisticku politiku na HDZe nacin i njihovim uvjerenjem "pravih Hrvata" koji su radili samo za HDZe regiju i svoje dzepove,a sve zbog emigracije koja je i boravila u toj "EU zajednici...............Kada su dosli u domovinu i donije znanje" iz te zajednice normalno je da mnogi nisu za EU na nacin kako su se oni ponasali u placki i privatizaciji koju sigurno nisu naucili u toj EU..........Ako smo poceli slijedtii put i odabrali EU nema silaska...............sa tog puta.............

VL
CI
cinbenik
10:27 17.06.2012.

fran--ugovor je potpisan 90etih,samo sto ti mislis da ga mozes promijeniti..........ako smo prevareni onda su nasi "pravi" krivi..........

VL
OB
-obrisani-
11:30 17.06.2012.

...to s oni koji se retoričku kunu u eu, a svog boga mole da se ista raspadne i nadvlada - samo YU

VL
FE
Felicijen
16:03 17.06.2012.

Možda ipak nećemo morati ući u EU ?

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.