Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko jovanović:
Povratak na članak

'Nitko, pa ni Mamić, ne može mi uzeti status hrvatskog branitelja'

O njemu kolege suborci govore s poštovanjem i simpatijama. 
Na ratište smo svi išli s istim ciljem i bez prebrojavanja tko je tko

Komentari 105

Avatar dpejakovic
dpejakovic
17:18 21.03.2013.

suzana sertić Zbog ovog čovijeka dijeca nemaju besplatan prijevoz, škole spadaju pod gradove! HDZ nas je pokrao i napravio dosta lošega, ali je napravio i dobroga a o tisučama ljudi na burzi uvijek je za to kriv SDP jer prijee njih je bilo 74 000 manje nezaposlenih, BDP ČAK 0,2 % u plusu tako da nisi baš u pravu. Skojevci su i jedni i drugi, i to ja tvrdim i zato nam je loše!

VL
Avatar Jana
Jana
17:24 21.03.2013.

Koliko znam radio je u bolnici kao liječnik. U svakom slučaju on ostaje omraženi bahati ministar kulture znanosti i sporta Ako ga je partijski drug Milanović želio staviti u neko ministarstvo mogao ga je staviti u Ministarstvo Zdravlja jer onr on i znanost i kultura su za njega daleki pojam.

VL
OB
-obrisani-
19:11 21.03.2013.

Kad smo vec kog branitelja srba, dobro je poznato da su neki od njih bili uhode . Isti je slucaj i sa Manolicem ,koji je spijunirao za Milosevica i odavao pokrete HV. Audio zapisi telefonskih razgovora Milosevica i Manolica postoje pri CIA. O tome sam napisao vise puta . I bilo bi zanimljivo znati iz kojeg razloga USKOK nije po tom pitanju pokrenuo istragu.

VL
DU
Deleted user
17:02 21.03.2013.

Jovanoviću, znam ja Srbe kojima nije trebao mobilizacijski poziv da se pridruže HV-u. Jovanoviću, nije tvoj problem što si Srbin, nego što si lajavi političar, koji se sa svima zakačio, pa ti je na kraju, jedan ulični galamdžija skresao uu lice i što ga ide i što ga ne ide. Pa umjesto da kao vlast pokažete mudrost, Vi ste izveli desant na Dinamo i strpali MAmića u zatvor po uzoru na najgora boljševička vremena.

VL
OP
objektivni_promatrač
16:49 21.03.2013.

Ja mislim da nitko Jovanoviću nebi ni spomenuo srpsko porijeklo da ne vodi totalno krivu politiku obrazovanja. Istina, ima puno dobrih stvari što pokušava učiniti ali ima i stvari koje se jako lako mogu podvesti pod antihrvatske. I zato mislimm da je tu ključ problema odnosaa prema njemu.

VL
MA
matador007
13:02 21.03.2013.

Ako se borio za Hrvatsku u ratu,zašto se onda sada ne bori za bolju Hrvatsku u miru?Sam je pokrenuo lavinu reakcija svojim neprimjerenim riječnikom,čovjek bi od tako školovane osobe očekivao puno više kulture i poštovanja prema neistomišljenicima.

VL
IN
intellegens
13:01 21.03.2013.

crna vrana vecina roditela je za ZO Modul 4 djeca trebaju znati kako raspoznati dozvoljene i nedozvoljene dodire da se mogu zastiti od spolnog zlostavljanja . Isti takav ZO je u njmackoj vec 40 godina. Djeca su tolerantna i informirana znaju se zastiti i niko ne mrzi nekoga zato jer je taj neko drugog spolnog poredeljenja, druge boje koze, vjere, .... gospodin Jovanovic es bori i za to da makne sve one koji zive na racun sportasa i iskoristavaju ih i od njih vrlo dobro zive. Do sada su svi zarvarali oci i tolerilali kriminal i bogacenje pojedinaca. Ne samo da ministar nasoj djeci zeli dobro zdravlje i da se ponasaju evropski nego zeli urediti sport.

VL
OB
-obrisani-
20:22 21.03.2013.

Tiran . pa zakaj je Tuđman mobilizirao ljude....kad je imal tak jako puno...dragovoljaca...???

VL
IN
intellegens
13:34 21.03.2013.

crna vrana sutra ces vidjeti koji svjetonadzor ti zastupas. Sutra na stadionu ces vidjeti sto su taj crkveni i nacionalisticki svjetonadzor napravili od hrvatskog naroda. Nedaj boze da nas zbog takvih kao sto si ti i onih koji uvjek koristee govor mrznje izbace iz svih nogometnih natjecanja i donesu nam svima nepopravljivu sramotu.

VL
CV
crna vrana
13:23 21.03.2013.

21.03.2013. u 13:01h intellegens je napisao/la: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nitko vama ne brani da si vašoj djeci izaberete Jovanovićev 4. modul, ali dopustite nama da i mi u skladu s hrvatskim Ustavom i zakonima izaberemo odgojni sadržaj kakav mi smatramo da priliči našem svjetonazoru, jer gender -ideologija, koju taj modul nameće nije znanstveno nego puko ideološko stajalište, koje k tomu ruši tisućljetni judeo-kršćanski i islamski antropološki koncept, dakle svih abrahamovskih religija. Time se krše i Ustavom zajamčena vjerska prava. Kužite !? Potpuni nedostatak dijaloškog kapaciteta je Jovanovićeva temeljna odrednica, stoga on ne može biti ministrom tako važnog resora, koji prvenstveno podrazumjeva komunikacijske sposobnosti s odgojiteljima, učiteljima, profesorima, akademskom zajednicom, roditeljima , djecom , mladeži, vjerskim zajednicama. Samo to je bit svih sukoba s Ministrom Jovanovićem, a ne njegova krvna zrnca , u što to spinom žele pretvoriti vladajući i njihovi apologeti.

VL
SA
samuel
13:52 21.03.2013.

Hoće li se netko u ovoj vladi početi baviti gospodarstvom ili će PR agencije do besvjesti kopati stare slike?

VL
NE
Nepokolebljiv
14:50 21.03.2013.

Jovanovic se tu razbacuje s brojkom od 400 000 izgubljenih radnih mjesta za vrijeme domovinskog rata a omaklo mu se da je njegova PARTIJA poslala na zavod za zaposljavanje upravo toliko Hrvata u posljednju godinu dana.

VL
VO
vordag
16:43 21.03.2013.

Nikako da shvate ... nije bitno koje si nacionalnosti, nego kako razmišljaš i kakve su ti namjere. ...

VL
Avatar cannabinoid
cannabinoid
16:40 21.03.2013.

zalosno je da se istinski branitelj mora opravdavati javnosti zbog dezertera. dokle nas je dovelo ovo hdz rasclanjivanje ove drzave na proste faktore...

VL
Avatar ivo587
ivo587
13:01 21.03.2013.

ipak počeo je napadati Mamića i rekao da će isušiti močvaru i uništiti komarce pritom Misleći na Mamića. Takva ratoborna politika je destruktivna kao šta kaže Maminjo.

VL
JU
justina
16:48 21.03.2013.

Mene nije briga tko je gdje bio 1991. godine, ali u ministarskoj fotelji NE SMIJE biti osoba koja komunicira vrijeđanjem većine (katolika), ignoriranjem zahtjeva tisuća roditelja.. Iako je ministrica Holy smjenjena po kratkom postupku, pitam se po kojem protokolu je gosp. Jovanović još uvijek ministar? On nije smjenjen iako radi puno ozbiljnija kršenja zakona . On je darovao, bez javnog natječaja, projekt zdravstvenog odgoja, premijerovoj bračnoj družici, a premijer ga za to nagrađuje davanjem 40 mil. kn više nego je bilo predviđeno prije rebalansa. Dakako kune koje dobije MZOS samo pokrivaju dio troškova koje je izazvao izravno ili neizravno projekt zdravstvenog odgoja. Honorari stručnjacima, prisilno uvođenje u škole, izrada materijala, održavanje radionica, ... Tko je vidio troškovnik, da vidimo kako MZOS štedi dok se nastavnicima uskraćuju osn prava (plaćeni prekovremeni rad na dežurstvima za državnu maturu, plaćeni troškovi pedagoško-psihološke naobrazbe, ...)

VL
SI
sinisas3
16:52 21.03.2013.

Ako je Jovanović pod prisiliom išao u hrvatsku vojsku, gdje je onda Mamić bio za to vrijeme?

VL
IN
intellegens
13:14 21.03.2013.

taj covjek ima vise muda nego svi ministri do sada .

VL
AN
ANM
16:47 21.03.2013.

Hahahahaha ovakvim izjavama samo pokazuješ svoj nivo Jovanoviću ! Usporedjuješ se sa Mamićem ? Jel ti to podsvjest govori da si manji od njega? hahahahahaa

VL
C1
c11dugi
16:46 21.03.2013.

Ma da zaplacem nad sudbinom hrvatskog bojovnika Zeljka Jovanovica. Ok, bio si na ratistu za razliku od Mamica koji nije, ali Mamic nije nista govorio o ratistu vec o tebi kao ministru. I ajmo ruku na srce, bio si na ratistu jer si mobiliziran, a ne dragovoljno odnosno nisi isao na ratiste iz ljubavi prema domovini vec pod prisilom. A tu bozu o saborskim poveljama prodaji drugima. Ono sto nas zanima je koliko si koristi napravio ovom narodu u godinu dana koliko si ministar. I bas me briga da li si Srbin ili Kinez. Brinu me jedino tvoji rezultati. A rezultata nema, osim arogancije i gledanja s visoka svih onih koji imaju primjedbe na tvoj rad. A nije tesko ne imati primjedbe jer rezultata nemas. Da radis kod mene u firmi, vec bi tisucu puta dobio otkaz jer ne bi placao nekoga koji ne privredjuje. A tvoj posao je stvarati vrijednost, ne materijalnu vec skolsku.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.