Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diskriminacija?

Nisu me pustili u klub jer sam slijep! Klub: radio je probleme

uljanik (1)
Duško Marušić/Pixsell
18.10.2011.
u 16:22

Slijepom studentu uskraćen je ulaz u klub Uljanik, no uprava tvrdi da uzrok nije njegova invalidnost.

Ono što je trebao biti dobar izlazak za slijepog Frana Skračića, Zagrepčanina koji studira u Puli, na kraju se pretvorilo u vrlo neugodnu situaciju. Naime, 23-godišnjem su pankeru redari kluba Uljanik u petak zabranili ulaz, i to, kako tvrdi sam Skračić, zato što je slijep.

– Kada me redar vidio, rekao mi je: "Ti, slijepac, ne možeš unutra". Upitao sam ga zašto, na što mi je odgovorio da slijepce ne puštaju unutra – izjavio je Skračić za Glas Istre.

Voditelj kluba Željko Ilić tvrdi pak kako Skračiću ulaz nije uskraćen zbog njegove invalidnosti, već zato što je navodno u klubu radio probleme.

– Kada je prije neki dan došao, redar ga je prepoznao, no budući da nije znao da je on sada slijep, mislio je da se samo pravi, da je riječ o nekoj šali ili pokušaju da se prošverca u klub – ispričao je Ilić.

Skračić priznaje da je prije bez problema dolazio u klub te da su ga prije nekoliko godina prestali puštati unutra zbog određenih razloga koji, kako tvrdi, nisu imali uporišta. Također tvrdi kako je gotovo u potpunosti slijep od rođenja, ali je ipak u Uljanik neko vrijeme odlazio bez štapa.

Cijelu priču možete pročitati na stranici Glasa Istre.

Komentara 1

Avatar gulag
gulag
18:14 18.10.2011.

Sigurno mu nikad i nitko ne bi branio ulaz zbog toga što je slijep. Dapače, pomogli bi mu da uđe. Radio je on tamo probleme. To je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije