Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mafalanijeva obrana

Nisam bio pred Nacionalom i lice mi je bilo otečeno zbog zuba

amir mafalani
Marko Prpić/PIXSELL
28.04.2010.
u 15:45

Zaštićena svjedokinja na osobi koju je prepoznala nije vidjela otekline, a meni je 5. listopada 2008. otekao zub koji liječem i u pritvoru.

Nisam mogao biti na parkiralištu Nacionala 5. listopada 2008., kako je to opisala zaštićena svjedokinja broj 3. Meni je tog dana otekao zub, i to cijelo lice, a ona na osobi koju je prepoznala nije vidjela otekline na licu. Postoji medicinska dokumentacija, kod zubara u Gundulićevoj bio sam 6. listopada, a u mom su mobitelu fotografije jer sam se snimio i sliku poslao djevojci. Taj zub liječim i u pritvoru – branio se Amir Mafalani na suđenju za likvidacije Ive Pukanića i Nike Franjića.

Tužiteljstvo i obrana potom su predložili izvođenje novih dokaza, a vijeće sutkinje Ivane Kršul dio je prijedloga prihvatilo. Tako će se od Nacionala pribaviti tekst o ubojstvu Hrvata u Bugarskoj, koji je prema svjedočenju Dušana Ercega tako iživcirao Roberta Matanića da je zaprijetio ubojstvom Pukanića.

Pribavit će se i podaci iz zatvora u Srijemskoj Mitrovici radi provjere Ercegova iskaza. Saslušat će se balističar i vještak za biološke tragove zbog snajpera s DNK Bojana Gudurića. U nastavku 10. svibnja trebao bi svjedočiti krunski svjedok Tomislav Marjanović.

Ključne riječi

Komentara 4

AV
avijaticar
17:02 28.04.2010.

hah,pa svjedokinja nije rekla tocni dan,,otecenost od zuba..malo su oni bili cesce u blizini pukijeve bazne stanice,sta pricaju ovi notorni ubojice,a sami su se izdali sa pismom odnosno matanic

AV
avijaticar
17:03 28.04.2010.

amire moj,previse je dokaza protiv vas,,a kolko se sjecam nije ispitivao tu svjedokinju u sudnici a mogao je.

AV
avijaticar
17:31 28.04.2010.

a jesi li rekao mafalani zasto si ostalima slao linkove o ivani hodak iza njenog ubojstva i to mailom....mene to zanima,pukanica su dokazali dokazima osim narucitelja a onaj slogi je izmisljeni lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije