Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

Kovač, Vrbanović i društvo opet oči u oči s huliganima s odmorišta Zir

Niko Kovač Damir Vrbanović
Ivo Čagalj/PIXSELL
16.04.2015.
u 08:00

Čak 11 uhićenih ‘navijača’ otprije je poznato policiji zbog divljanja na cesti i na sportskim natjecanjima

Članovi delegacije HNS-a, njih sedmorica, među kojima i izbornik Niko Kovač, mogli bi se uskoro ponovno sresti s napadačima, s obzirom na to da bi tijekom istrage mogli biti pozvani na razgovor u ispostavu gospićkog Prekršajnog suda u Otočcu. Tamo se vodi postupak protiv 12 huligana koji su u ponedjeljak poslijepodne napali HNS-ovce na odmorištu Zir.

Mogućnost je potvrdila Radmila Rendulić, glasnogovornica Prekršajnog suda u Gospiću. Moguće je da će se s članovima HNS-a razgovarati o cijelom događaju s obzirom na to da neki od uhićenih nasilnika nisu priznali napad na njih. Kako bi individualizirali krivnju za svakog ponaosob, sutkinja bi mogla zatražiti i suočavanje napadača i žrtvi pa bi se Niko Kovač i Damir Vrbanović ponovno mogli naći oči u oči s napadačima, od kojih su neki toga dana, kazuju svjedoci, vjerojatno bili i pod utjecajem droge i alkohola.

Inače, od 12 uhićenih navijača, s područja Solina, Knina, Splita, Imotskog, Ramljana, Sutivana i Unešića, devetorica su ispitana istog dana i puštena na slobodu gdje čekaju kraj istrage i odluku o visini kazne. Među njima su i braća Robert i Ante Z. iz Knina i Ante Domagoj B. iz Splita.

Već danas pridružit će im se i maloljetnik iz Unešića koji je zadržan 24 sata. U zatvoru će osam dana biti 25-godišnji A. V. iz Solina te 36-godišnji Tomislav M. iz Sutivana na Braču, koji je bio najžešći, davio je izbornika Kovača. On i maloljetnik napali su ih šakama, a ostali huligani ostali su na vrijeđanju. Čak 11 privedenih otprije je poznato policiji.

>>Nogomet je slika države! Njime vladaju licemjeri koji su se obogatili

>>Huligan davio Niku Kovača i ispitivao koji je od njih Vrbanović!

>>Huligani napali izbornika Kovača i delegaciju HNS-a: Martinac udaren, a Vrbanović pogođen bocom

Komentara 11

ĆA
ćaćaća
09:44 16.04.2015.

zakon čopora..kompleksi izlaze na vidjelo kad ih je puno..kad je sam onda se pokrije ušima i šuti ko mumija..

LU
lukateli1
09:36 16.04.2015.

Jaki su kad su u grupi, a kad treba priznat, onda se zavuku u misju rupu!

XN
xnet0822
11:09 16.04.2015.

Treba te huligane poslati u KPD Lepoglava na preodgoj i na prisilni rad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije