Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji incidenta

Huligan davio Niku Kovača i ispitivao koji je od njih Vrbanović!

Niko Kovač, Damir Vrbanović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
15.04.2015.
u 11:54

Najstariji u grupi prvo je sam prišao delegaciji i počeo ih optuživati da su mamićevci, uz uvrede i riječi kako brane čast Hajduka, s čije su se utakmice iz Rovinja vraćali.

Iako su iz Hrvatskog nogometnog saveza htjeli cijeli slučaj huliganskog napada na delegaciju HNS-a ublažiti, očevici kažu da to nije bilo bezazleno kao što žele prikazati. Maltretiranje je trajalo više od 15 minuta, a divljaci su napali i hrvatskog izbornika, pišu 24 sata.

Najstariji u grupi prvo je sam prišao delegaciji i počeo ih optuživati da su mamićevci, uz uvrede i riječi kako brane čast Hajduka, s čije su se utakmice iz Rovinja vraćali. Izašao je, a ubrzo se vratio s pratnjom. Jedan od huligana išao je do svakog člana HNS-ove delegacije, osim ljupke gospođe Ive Olivari, i postavljao pitanje: “Jesi li ti Damir Vrbanović?”.

Istodobno je do Nike Kovača stigao drugi huligan i uhvatio ga “u kravatu”. Pomislili su da se došao fotografirati s izbornikom, no počeo ga je sve jače stiskati. Da im namjere nisu normalne, shvatili su kad su divljaci nasred restorana prevrnuli stol za kojim su sjedili.

Cijelu priču pročitajte OVDJE!

>>'Razgovarao sam s ljudima koji su nas napali, a to sve nema veze s navijanjem'

>>'Vrijeđali su nas i psovali. Spominjali su Zagreb, Mamića, Šukera...'

Komentara 28

DU
Deleted user
12:34 15.04.2015.

Za vrijedjanje kalmete lik dobio 30 dana, a za fizicki napad mujman 8? Ko je tu lud?!

ĆA
ćaćaća
13:01 15.04.2015.

to su likovi koje su vjerojatno poslali drugovi iz fare da se sramote u ime torcide..fare radi na izbacivanju reprezentacije s europskog prvenstva kako bi se jovanoviću udovoljilo s čišćenjem močvare..borba jovanovića s mamićem/šukerom preko reprezentacije..

AY
ayala
12:14 15.04.2015.

hhhh pitaju tko je damir vrbanovic.daaaj ovo je smijesno,pa tko su ti ljudi koji neznaju tko je tko a kao navijaci su kao nekog kluba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije