Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar zove

Niko Bulić ignorira poziv da se vrati na posao

'SPECIJAL OBZOR 29.07.2013., Hotel Argentina, Dubrovnik - Niko Bulic, predsjednik Gradskog vijeca Grada Dubrovnika.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
24.05.2014.
u 17:00

Bulić je, naime, optuživao svoju nasljednicu, sad već smijenjenu Meri Matešić, za mobbing

Dugogodišnji direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić oglušio se na poziv šefa – ministra Darka Lorencina, koji je i predsjednik Hrvatske turističke zajednice – da se vrati na posao. Bulić već više od mjesec dana ignorira Lorencinovu javnu notu u kojoj ga je pozvao da “nastavi raditi sukladno svojem znanju i iskustvu, čak i ako je i bilo mobbinga, jer su se od razrješenja direktorice uvjeti promijenili”.

Bulić je, naime, optuživao svoju nasljednicu, sad već smijenjenu Meri Matešić, za mobbing. Slučaj je na sudu, Bulić prima plaću i ne dolazi na posao u Glavni ured HTZ-a, a ministar Lorencin nema komentara.

>> Lorencin ga pozvao da se vrati u HTZ, no Bulić se još nije javio na radno mjesto

Komentara 11

XA
xanderr
18:27 24.05.2014.

pametan čovjek, ne želi imati posla s tim nesposobnjakovićem Lorencinom

XA
xaron
19:45 24.05.2014.

Lorencin nikad u životu nije ništa radio te sad treba nekoga da odradi posao.

DU
Deleted user
18:02 24.05.2014.

Prihvaćanje funkcije u današnjoj Hrvatskoj je isto kao kao prilazak ustašama ili četnicima u 1945. g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije