Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedmi Culture Shock

Nikada dulji i s obiljem sadržaja, rugaju se recesiji

Klub kulture
Foto VLM
19.02.2011.
u 12:12

Udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. u Križevcima do 16. travnja provode festival s 50-ak koncerata, tribina, izložba, projekcija

Od jučer se u Križevcima zbiva Culture Shock. Festival kulture i obrazovanja, koji su udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. osmislile 2005. s ciljem šokiranja javnosti kvalitetnim, pa i nikad viđenim sadržajima, u sedmom je izdanju, unatoč recesiji, najbogatiji dosad.

Uz to, festival koji je trajao mjesec dana, ove godine produljen je dvostruko, pa će publika iz Križevaca i okolnih gradova regije, do 16. travnja moći, u 60 dana, prisustvovati na čak 50 događaja. Program CSF-a, kojemu je medijski pokrovitelj i Večernji list, u Klubu kulture, glavnom poprištu, predstavili su umjetnička direktorica Sonja Mrnjavčić i glasnogovornik Admir Sinani, a izdvajaju koncerte TBF-a, Drage Mlinarca i Atheist Rapa, tribine o 40 godina hrvatskog proljeća, osobnom bankrotu, domaćem rocku, predavanje astronoma Korada Korlevića, performans 'feralovaca' Dežulovića i Lucića, modnog dizajnera Igora Galaša, izložbe, projekcije... Za sve su udruge dobile 25.000 kuna od ministarstva kulture, te 7.000 kuna od Grada i županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije