Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod utjecajem alkohola

Nijemac ubio svoga psa čekićem u Rijeci, u policiji razbijao inventar

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
02.08.2021.
u 13:18

Kod njega je pronađeno i nekoliko grama ketamina

Njemački državljanin ubio je svoga psa čekićem u subotu u Rijeci, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava primorsko-goranska.

U subotu poslijepodne 51-godišnji Nijemac u dvorištu zgrade na riječkom Belvederu udario je psa u glavu čekićem i tako ga ubio. Policija je utvrdila da je u krvi imao 1,5 promila alkohola u vrijeme kad je uhićen, a kod njega je pronađeno i nekoliko grama ketamina. U policijskoj je postaji nakon privođenja oštetio inventar.

Policija ga je kazneno prijavila zbog kažnjiva djela ubijanja ili mučenja životinja te oštećenja tuđe stvari. Predan je pritvorskom nadzorniku. Ujedno je prekršajno kažnjen zbog zloporabe droge.

Komentara 9

Avatar loka
loka
13:45 02.08.2021.

Užas i strava..vratit će mu se kad tad🤨

LC
Lepi Cane
16:40 02.08.2021.

Tu je jedina pravedna kazna vratiti istom mjerom, čekičem u glavu.

FA
fajlpz
14:12 02.08.2021.

Ajde neka to Hrvat napravi u Njemačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije