Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolege ivice babića tijekom rata
Povratak na članak

Svjedoci: 'Nijedan liječnik u našem sanitetu u ratu nije ozlijeđen'

Sad se govori o dvadesetak medicinskih djelatnika koji imaju status ratnih invalida u našoj bolnici. Pa to je nevjerojatno, kaže Brijačak

Komentari 35

Avatar Idler 3
Idler 3
19:35 01.02.2014.

Pa morti je čovjek oslijepil poslije od posljedica rata isto kak je jedan ministar ozdravil nakon rata.

VL
DU
Deleted user
07:38 02.02.2014.

ma nema to veze sa dvojnim drzavljanstvom, imate hrpu bosanaca i hercegovaca koji primaju lazne hrvi pemzije , pak ih sdp ne dira. treba jednostavno na iducim izborima kazniti sdp ,jer su oni stvorili te laznjake, jer su pokrali tvornicevornice i sve kaj je nekaj vredilo , sada se prave pametni kao oni ce uvesti red u nered koji se stvarao prek 20 let. pustite na miru one koji su hapali , lazirali , i zive na racun radnicke klase. sramite se ,prokleti komunisti ,sdp , i ostali partizani.

VL
DU
Deleted user
18:13 01.02.2014.

Ajmo ovako: Babić ne da nije bio na frontu, nego nas je napadao iz šume. Evo hrvatskih domoljuba Ostojića i Gabrića, spašavaju lice Hrvatske i to preko Bajića, koji je redom optužio sve koji su nas napali, a najzadnjeg malog Ivicu. Pa nisu liječnici vesla sisali, eto samo što nisu pristali na ucjene da rade besplatno da bi ministri mogli provesti reforme. Baš smo demokrati, pa zar nemamo ministre ratne invalide? Ili nećemo o tome.

VL
DU
Deleted user
17:18 01.02.2014.

i kaj sada , hrvacki nofci hrvackim domoljubima,.. ne vidim nist sporno

VL
ST
Stipeprof
19:05 01.02.2014.

Što želite reći: da Babić - zato što je bio hrvatski branitelj - smije pljačkati? I da je u pitanju komunistički teror ako se lopova strpa u zatvor?

VL
SC
sc0rpion
17:50 01.02.2014.

zar Babic nema dvojno drzavljanstvo ! nije cudo da je ratni invalid , rodjaci sve sredili , hobotnica

VL
DU
Deleted user
17:55 01.02.2014.

Kaže hrvatska mati svome sinu - sine moraš krasti pa ćeš narasti, gle susjeda Nadana što je lijep izraso, žene ga vole.

VL
Avatar Rambo1
Rambo1
18:59 01.02.2014.

90%....branitelja su....lažni invalidi i penzioneri.....

VL
DR
Dreamliner
18:47 01.02.2014.

Svako može pokušati ali da je pravne države ne bi dobio ako nije stvarni invalid. Stvarni krivci su doktori koji su mu potpisali invalidninu, drzava koja mu je to placala a nije vršila reviziju i napokon ovi koji su čekali toliko godina da ga prijave. Pa nije li prije desetak godina bila revizija ratnih invalidnina kad je onaj vojnik vratio protezu Pančiću? Sada je evidentno da je ta revizija bila samo prodavanje magle i politiziranje.

VL
FR
Francika
18:18 01.02.2014.

I još nekaj. Poginuli su nam dečeci u trapericama. Pitate li se Vi koji imate cure za kog se one budu udale. Uništili smo jednu mušku generaciju", a ovaj ostatak nam se ubija. Stvarno, bez obzira na sve, treba biti "cinkarne Celje" i onemogućiti sve koji su na bilo koji načina, pa i za 1 kunu ovu državu oštetili.

VL
DO
doktorica
08:03 02.02.2014.

a šta je sa liječnicima koji su danonoćno dežurali i čuvali svoje ambulante za vrijeme Domovinskog rata,za vrijeme uzbuna nisu ih napuštali,a nisu dobili nikakvu povlasticu,niti kolajnu,koji su zapostavljali svoje obitelji da bi drugima bili na raspolaganju.?!O tome se šuti,niti nagrade niti,pohvale,niti bilo kakve druge beneficije ,dok su policajci koji su dežurali na svojim radnim mjestima svi dobili braniteljske mirovine.

VL
VE
velikazmija
21:13 01.02.2014.

pronašli su još jednog gabrića nije babić uhićen zbog invaliditeta jer za to se ne uhićuje niti je potrebno to rade služve i procedura ovo uhićenje je štrajkolomac i ja samo tako to vidim kao aferu --štrajkolomac--uhićenjem sindikalnog prijedvodnika n-vođe-

VL
DU
Deleted user
18:43 01.02.2014.

tajo77@ potpisujem!

VL
ĆA
ćaćaća
19:18 01.02.2014.

čim partija prepozna čovijeka koji bi mogao organizirati masovna okupljanja u borbi protiv svog aparata mora mu naći pogreške iz prošlosti kako bi drugima koji i pomisle na slično dala do znanja da mi još uvijek živimo u demoratskoj republici kojoj je uzor s.koreja...

VL
DU
Deleted user
08:53 02.02.2014.

koliko sam shvatil lopova de lux ne smijes dirati dok radi,.. bakicu iz cakovca treba odmah strpati u zatvor jer je prodavala stolnjake koje je sama napravila. ebem ti logiku,... bas njega treba odmah izolirati jer ima bosansko i hrvackovacko drzavljanstvo , a takovi su skloni na bezaniju u bosnu , gde im mores metnuti soli na rep.

VL
NV
novo vriijeme
09:05 02.02.2014.

Tipična političko medijska hajka na čovjeka koji traži u ime liječnika samo ono što je normalna stvar u cijelom svijetu u ovoj profesiji. Svi vi koji podržavate hapšenje dr. Babića bit će te nagrađeni u vidu najlošijih uvezenih doktora izz regije dok hrvatski doktori istjerani iz vlastite domovine rade po EU, a njihova djeca polaze u prvi razred na njemačkom, švedskom ili engleskom jeziku. Operirat će Vas regionalni doktor koji je prošao sa dvojkom ili spremite 22 500 tisuće za dr. Gabrića koji ovih dana veselo propagira svoju stranku.

VL
MA
mare100
12:35 02.02.2014.

Poznavala sam doktora pokoj mu duši.Dotični doktor je povremeno izlazi na intervencije uz liniju razgraničenja radi ranjenika.Nikad nije dobio status ratnog invalida.96-te počeo je dobivati epilepične napade i jake glavobolje uzrok krhotine gelera u glavi koji svake sekunde mjenjeju položaj.Njegova agonija je trajela pune dvije i pol godine.Vrsne kolege iz njemačke i britnije nisu se usudili uklanjati te krhotine gelera jer je bilo previše riskantno.Pitam vaskako okarakterizirati ove ozljede i povezati naslov nijedan ljiečnik u našem sanitetu nije ranjen.Dotični liječnik nije bio ranjen ipak je umro od posljedice oružja(krhotina gelera).Te krhotine gelera mogu čovjeka okrznuti i zadržti se u tjelu i tek nakon nekog vremena da shvatite da ih imate.Zato smatram da ljiečnici i sanitetsko osoblje za vrijeme rata koje je bilona dužnosti trebao bi imati neko priznanje za svij rad.

VL
FL
flatline
17:48 01.02.2014.

Ajmo i strančku iskaznicu na sunce. Ne znam zašto me ne bi iznenadilo da je hdzova.

VL
DU
Deleted user
18:38 01.02.2014.

Jel' ti zao tajo?

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
18:11 01.02.2014.

Pa kako ih pola ima status HRVI sad svi iz te ekipe peru ruke.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.