Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodila ranije

Nije znala da je trudna! Djevojka (21) rodila na travnjaku

beba bolnica
Waltraud Grubitzsch/DPA/PIXSELL
28.06.2013.
u 15:53

Beba je pri porodu težila tek 1,1 kilogram, a srce je počelo kucati na putu prema bolnici. I beba i majka su dobro

Elizabeth Whitehad, 21- godišnjakinja iz New Jersey-a rodila je tri mjeseca ranije -  na travnjaku ispred kuće. Djevojka nije znala da je trudna, javlja Huffington Post.  Policajci koji su došli nakon dojave vidjeli su majku kako leži na travi uz tek rođenu bebu s kojom je još uvijek bila povezana pupčanom vrpcom i nije imala srčanog pulsa. Odmah su krenuli s reanimacijom malenog dječaka koji je pri porodu težio tek nešto više od kilograma. Mediji javljaju da je bebino srce počelo kucati na putu prema bolnici.

Mlada majka već ima sina od devet mjeseci, a nije znala da je trudna jer je, kaže, dvaput dobila negativan rezultat na testu za trudnoću te je mislila da ima nekih problema sa želucem.

>>Čehinja nekoliko tjedana prije poroda saznala da nosi petorke

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije