Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispravak

Nije točno da se poginula djevojka zadržala u kafiću prije nesreće

vlak, pruga, željeznica, riječka piramida (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
23.01.2012.
u 14:37

Obitelj preko odvjetnika reagira na članak o pogibiji njihove kćeri lani u prosincu

U povodu teksta objavljenog 23. prosinca 2011. godine naslova Izgubila bitku za život nakon što ju je udario putnički vlak  zaprimili smo demantij sljedećeg sadržaja:

"Na internetskom portalu Večernjeg lista od dana 23. prosinca 2011. godine u 15.53 sati objavljena je netočna informacija da je R. B., 17-godišnju djevojku iz Rijeke, udarila lokomotiva na obilježenom pružnom prelazu za pješake ispod Zavoda za zapošljavanje.

Netočna je i neosnovana informacija da je tog dana održana nastava te da se pokojna R. B. nakon druženja s prijateljima u obližnjem kafiću uputila pješice prema gradu, nakon čega ju je udario putnički vlak koji je krenuo iz Rijeke prema Zagrebu.

Takvim navodima iznijeli smo netočne tvrdnje i povrijedili dostojanstvo preminule R. B. i njezine obitelji potencijalno implicirajući činjenicu da je ona u kafiću konzumirala alkohol uslijed čega bi joj pažnja mogla biti smanjena, a samim time i oslabljena mogućnost da na pružnom prijelazu čuje i primijeti nadolazeći vlak.

Istinita je činjenica da se nesreća dogodila na pružnom prijelazu Gimnazijske stube, u neposrednoj blizini Prve hrvatske sušačke gimnazije, kao i činjenica da se taj dan nije održavala nastava, već sjednica nastavničkog vijeća i podjela svjedodžbi.

Također je istinita činjenica da R. B. nije bila u kafiću s prijateljima, već se odmah po završetku sjednice i podjele svjedodžbi uputila pješke Gimnazijskim stubama prema gradu. "

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije