Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIJEŠALA SE I POLICIJA

Prekid iz noćne more: Deseci tisuća poruka, upadi u stan, prijetnje...

Foto: Instagram
1/4
06.01.2019.
u 07:41

Pojavila mu se i na radnom mjestu predstavljajući se kao njegova supruga, ali i provalila je u njegov dom i koristila se njegovom četkicom za zube.

Prekid je uvijek težak, a bio je sasvim neprihvatljiv za kozmetičarku Jacquelyn Ades (31), koja je upoznala muškarca na portalu za bogataše i dogovorila spoj. 

Vlasnik tvrtke za proizvodnju proizvoda za njegu i uljepšavanje, nije htio nastaviti vezu sa spomenutom kozmetičarkom, no ona je , izgleda, imala druge planove, piše Metro. 

Poslala mu je otada ukupno čak 159.000 poruka, među kojima su i neke prijetećeg sadržaja. 

Pogledajte i galeriju Kako izgledaju ove žene sa i bez šminke

1/14

"Ako me ostaviš od kosti ruku će napravit štapiće za jelo, a od mošnji sushi."

Pojavila mu se i na radnom mjestu predstavljajući se kao njegova supruga, ali i provalila je u njegov dom i koristila se njegovom četkicom za zube. 

Uhićena je kada je zatečena u njegovom domu, a u automobilu je imala mesarski nož. Ades je u pritvoru i čeka suđenje koje bi se trebalo dogoditi idući mjesec, a na saslušanju nije puštena da se brani sa slobode. 

"Ako me ostaviš ubit ću te, a ne želim biti ubojica", jedna je od poruka koju je poslala muškarcu kojeg je opsjedala. 

VIDEO Pogledajte kako je djelatica hotela otjerala pljačkaša

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
08:27 06.01.2019.

je to je ljubav... bljak... gdje su pobornice za ženska prava nek nam nekaj vele o ovoj patologiji! naravno suvislog bez slina...

SE
Seprtlja
11:40 06.01.2019.

Zatvoreni odjel bolnice, na duži rok,kakvo puštanje

IG
Ilija_Gregorić
16:20 06.01.2019.

Ključni tekst u članku je "na portalu za bogataše".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije