Naslovnica Vijesti Hrvatska

Župan u Pariz otišao avionom, poslao vozače da ga dočekaju: 'Zar nije čuo za rent-a-car ili taksi?'

Službeni kombi koji smo poslali iz Siska sigurno je isplativija opcija od najma vozila u Francuskoj, odgovorili su iz Županije
14. listopada 2015. u 12:15 54 komentara 14371 prikaza
ivo žinić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell

Naš župan Ivo Žinić uvijek govori da je Sisačko-moslavačka županija siromašna i kako je proračun “tanak” pa se pitamo kako se u to uklapa njegov prošlotjedni višednevni put u Pariz na koji je vodio golemu delegaciju – prozvao ga je jučer dopredsjednik HSP-a Pejo Trgovčević.

Upitao je i je li bilo potrebno na predstavljanje Turističkog klastera središnje Hrvatske slati župana i dožupana avionom, a dvojicu vozača dan prije kombijem “kako bi se župan mogao voziti po Parizu”.

– Zar nije čuo za rent-a-car ili taksi? A u konačnici su sve to platili građani – rekao je Trgovčević. Žinić (HDZ) predvodio je delegaciju u kojoj je bila i dožupanica Anita Sinjeri-Ibrišević (HSS), predsjednik županijske Turističke zajednice te ravnatelji Lonjskog polja i Lječilišta Topusko.

– Francuski su turisti po dolascima i noćenjima u našoj županiji pri samom vrhu pa smo željeli pokazati što imamo te kako vrijedi doći i to provjeriti. Predstavili smo Park prirode, Topusko i Moslavačku vinsku cestu. Odabir službenog kombija sigurno je isplativiji od najma u Francuskoj – odgovorili su iz Županije.      

>> HSP: Da nije SDSS član Domoljubne koalicije u Sisačko-moslavačkoj županiji?

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • rampa:

    Proziva ga stranka koja je najvise profitirala upravo od bivse zupanice. Zasigurno nije digao avion da ga vozi na Krk iz jedinog razloga sto ga svrbe prepone,,,Jel od pametnjakovica koji ga prozivaju netko bio u Parizu, vozio se taxijem ili ... prikaži još! rentao auto,,,naravno da nije jer bi u protivnom sutjeli,

  • ZELENIKE:

    Gospodo, izračunajte opciju 1 i 2 pa ćete vidjeti ne blebetajte gluposti najm kombija sa vozačem na 1 danu Francuskoj stoji cca 500 eura, pa vi računajte. Napište članak a ne ponudite nikakve brojke, koliko dana, koliko osoba ,trošak jedne opcije druge

  • kresotomico:

    Pejo Trgovčević nekoga proziva, inače bivši županičin savjetnik i čovjek upitne diplome. Pokrali milijune zajedno, a prave problem oko 18.000kn. Apsurd.