Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Ničim izazvan muškarac iz BiH udario Slovakinju u glavu

policija
Foto: ilustracija
08.08.2014.
u 13:32

Utvrđeno je da napadač boravi nezakonito u Hrvatskoj pa je protjeran i prepraćen u Prihvatni centar za strance u Ježevo

Umaška je policija zbog drskog ponašanja prekršajno prijavila 45-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je u ponedjeljak iz čista mira na šetnici u Umagu napao ženu iz Slovačke, 40-godišnjakinju.

Kako je utvrđeno da za je ovog muškarca na snazi zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj do 2018. godine i da nezakonito boravi u Hrvatskoj, protjeran je iz zemlje i u četvrtak prepraćen u Prihvatni centar za strance Ježevo.

Ovaj je muškarac u ponedjeljak oko 12.40 sati dok je Obalom Svetog Pelegrina, s dječjim kolicima, šetala 40-godišnja Slovakinja došao do nje te ju je, ničim izazvan, udario šakom u lice, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Ženi je pružena liječnička pomoć na Hitnoj pomoći u Umagu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Policajci su brzo pronašli napadača i priveli ga, a sudac prekršajnog suda odredio mu je zadržavanje u zatvoru od dva dana nakon čega je prepraćen u Ježevo.

>> Udarcem onesvijestio djevojku i ostavio je ležati na cesti

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:24 08.08.2014.

Kako je usao u Hrvatsku ?

YB
ybro
14:49 08.08.2014.

Eto, da se i meni dogodi pa da mi obrišu komentar...a govorio sam o ilegalcima i nesposobnoj policiji...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:14 08.08.2014.

Ko u luna parku, zvekneš onu vreću koliko možeš i odšetaš se dalje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije