Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niske temperature

Ni traga proljeću: Od hladnoće u Poljskoj umrlo 25 osoba

snijeg
Nel Pavletić/PIXSELL
26.03.2013.
u 23:07

Od kalendarskog početka proljeća od hipotermije je umrlo pet osoba, a posljednjih nekoliko dana temperatura je na sjeveroistoku Poljske tijekom dana iznosila do minus 15 stupnjeva Celzijevih, a noću se spuštala i do minus 24 stupnja

Ekstremno niske temperature u ožujku odnijele su 25 života u Poljskoj čime se broj  stradalih od hladnoće u toj zemlji, od početka zime, popeo na oko 200, javlja Global Post. 

Od kalendarskog početka proljeća od hipotermije je umrlo pet osoba, a posljednjih nekoliko dana temperatura je na sjeveroistoku Poljske tijekom dana iznosila do minus 15 stupnjeva Celzijevih, a noću se spuštala i do minus 24 stupnja. Hladnoća najviše pogađa beskućnike pa su oni u najvećem broju među stradalima.

>>Temperature ispod ništice, u većini unutrašnjosti pada snijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije