Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin bez kazne
Povratak na članak

Ni Penava ni predsjednica nisu rekli koji zločinac šeta Vukovarom

Penavino adresiranje zahtjeva na Ministarstvo pravosuđa samo govori o njegovu nepoznavanju sustava, a i prozivanje pravosudnih institucija besmisleno je bez konkretnih podataka

Komentari 43

DU
Deleted user
18:13 12.09.2018.

Ti da si novinar, a nisi, već bi bio u Vukovaru među tim ljudima pa priupitao za konkretne podatke....ovako samo salonski prodaješ papazjanije i salonski laprdaš. Odi napravi napokon novinarski posao. Dno.

VL
Avatar navijač
navijač
18:18 12.09.2018.

Penava je rekao da je prošlo 27 godina od tih zločina, te da DORH, I MUP IMAJU konkretne dokaze , ali da oni stoje u ladici. Sve ostalo je samo skretanje teme na nešto drugo.

VL
KO
kold
18:13 12.09.2018.

Jednostavno Penava je u pravu puno vremena je proslo a da se tu nista nije uradilo.

VL
DU
Deleted user
18:27 12.09.2018.

Potrajalo bi. Lista je podugačka.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
18:25 12.09.2018.

Naručeni pamflet iz HDZa

VL
VA
vampircina
18:31 12.09.2018.

Pravisudni sustav nam je smece i nakaradno leglo korumpiranih sudaca i skotova odvjetnika .Trulež u kojeg s podsmijehom ne vjeruju niti njegovi tvorci paraziti u saboru i izvršnoj vlasti ....novinaru ne maži ljudima oči tobožnjim zakonima i redom jer je sve trulo i ti sam to znaš

VL
NA
Naramenica
18:35 12.09.2018.

Zašto ,,novinar" misli da netko mora imenovati javno osumnjičenu osobu za počinjenje kaznenoga djela?Zasto novinar pise da nije kazneno djelo ,,uperiti u nekoga prst" da bi ga se uništilo ? I na kraju DORH mora provesti neovisnu istragu po bilo kojoj Prijavi bila javna ili anonimna! Ali eto Večernjak ima nazovi novinare kakve ima i zaslužuje.

VL
HR
Hrvatska
18:38 12.09.2018.

Ozbiljno razmisljam da prestanem citati Vecernji isto kao i Smrdex i 24 casa.

VL
ST
stefj
18:44 12.09.2018.

Ajme, pa nije na njima da prozivaju, to je na novinarima da otkriju. Ako političar izgovori ime, onda se to može tumačiti kao politički progon. To mogu napraviti populisti i to samo ako nisu na vlasti... Katastrofa od novinara, samo potvrđuje stanje naših medija...

VL
MO
mobitel20
18:42 12.09.2018.

Jugonacionalisticki tzv.DORH sa jasnom namjerom godinama opstruira procesuiranje veceg broja srpskih monstruma-koljaca. Posebno onih izravno povezanih sa JNA, odnosno ne istrazuje i ciljano ne procesiura notornu cinjenicu o podredjenosti svih tih koljaca iu tzv."srpske TO" i "marticevaca" prema JNA. Naravno , i svih seseljevaca, arkanovaca...S druge strane pristaje na monnstruoznu srpsku negacionisticku politiku u kojoj punjenjem medijskog prostora sa navodnim "zlocinima prema Srbima", stvaraju njima pozeljnu sliku da su "svi krivi", "da su drugi poceli", te tako izjednacavaju PLANSKI ZLOCIN sa mozebitnim prekoracenjima u obrani. Isto to sluzbena Srbija i Srbi rade i u BiH i na Kosovu. To jest VELEIZDAJA od szrane tzv. DORHa ! Nisu oni glupi i naivni da ne vide sto nastoje Pupovac,Milakovic, Vucic,Dacic,Seselj, Dodik...

VL
MM
mmaraci4
19:18 12.09.2018.

Jurasiću ne pravi se gluplji nego što jesi. Kad netkom javno kažeš da je počinio zločin a to još nije u postupku onda radiš djelo za koje bi moga o biti sudski gonjen

VL
KA
Karloho
23:07 12.09.2018.

Jad i bijeda, mediji do danas nisu učinili ništa da se rasvijetle toliki zločini,već obrnuto napadaju ljude koji to traže od institucija.Nijedna država u svijetu ne ponaša se prema svojim gradjanima žrtvama komunizma ,a onda i onima iz domovinskog rata kao Hrvatska.Zasto je tome tako,tko radi i vode te institucije i zašto se takovi ljudi obnašaju ze funkcije,ako nece ili neznaju obavljati posao.Pitanje je i tko štiti takove ljude...

VL
VK
VKSS
18:46 12.09.2018.

Jovo Jović

VL
VU
vukovarac
23:15 12.09.2018.

Jadni Jurasiću, pa nisu oni istražitelji? O čemu ti pričaš? Ti novinar? Ti si obični uhljebn koji pokušava braniti vlast! Tužno je to! Da si jednom došao u Vukjovar vidio bi i osjetio kako to izgleda. Žalosno! Nitko nema ništa protiv abolicije, ali protiv ratnih zločinaca mora se provesti istraga. Naravno, vrli udbaški izdanak Božinović proveo je čistke u policiji onih koji su otvorili tu temu. Koliko je predmeta u županijskom odvjetništu koji nikad nisu došli do suda? Lakrdija od policije i pravosuđa! Važno je uviejk znati da svačija svijeća gori do zore! Lakrdija od policije i pravosuđa kad su u pitanju ratni zločini! KOliko je ubijeno djece u vrijeme Domvoinskoga rata. Ne primjećujem da se Božinović zalaže za to, da se taj sluč.aj rasvjetli? Ubijeno ih 402! KOja su njihova imena? Bezimena! Božinović i dr. Nazor... Božinovićeve namještaljeke dr. Ćeliću najviše govore o njemu... Udbaška posla.... Kćert upisao na Filozofski fakultet preko veze. Niej dijete krivo, ali otac udbaš sa starim vezama sve može..... On voidi držćavu, a Plenković je mali od palube čiji je babo pokušao silovati studenticu pa dobi po tamburi i pobjegao u Sloveniju. Što mačka koti - miša lovi!

VL
ON
ON
10:09 13.09.2018.

Autor ovoga članka,gosp.Jurašić nije u pravu.Po njemu bi gosp.Penava trebao dati podatke onima koji su dvadesetak godina zaduženi da se bave poslom za koji su plaćeni.Tipično hrvatsko pravilo.Penava samo traži ono šta smo već davno trebali imati završeno.Da se jednom zna tko su počinitelji zločina u domovinskom ratu.Nisam siguran da je to jedini razlog za prosvjed.Bilo bi dobro da je gradonačelnik Vukovara obuhvatio sve svere i sve ono šta smo radili od rata pa na ovamo.Privatizaciju,pljačku državne (narodne) imovine.nerad,i ponašanje političkih elita,njihove"uspjehe" i nesposobnosti.Jednostavno podvući crtu i vidjeti gdje smo mi to danas i Šta smo radili ovih 25 godina.

VL
ME
Meter
21:34 12.09.2018.

Jedan šeće po toplicama

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
02:43 13.09.2018.

Sve je to zadimljeno osobnim interesima.Ulaze u izbore i biracima u guzice.Svake godine isto serviranje.Cisti populizam.Sad ce,kladim se, izvuci temu o lustraciji.

VL
KI
kintekunta
19:44 12.09.2018.

U današnjoj navodno slobodnoj Hrvatskoj hrvatski jogurti žive u velikom strahu jer ne smiju reći da su hrvatski zbog ogromne bujice stranih migrantskih jogurta koji prijete da nadvladaju domaće hrvatske i slobodno se javno prešetavaju policama trgovačkih centara izrugujući se onim pravim starim i autohtonim hrvatskim johurtima da se tako socrealistički zastarjeli više ne mogu uklopiti i integrirati u društvo te da su u svijetu današnjice manje vrijedna i slabija i upravo inferiorna sorta ili vrsta jogurta!.... Oh, ne, ispričavam se, pa to se ipak dogodilo u Velikoj Kladuši, gdje je po sebi sasvim samorazumljivo da su hrvatski jogurti nedominantni i manjinski zastupljeni u BiH trgovinama, tako da u suštini baš nikakvog straha nema, nemojte dizati bespotrebno paniku, pa nitko nigdje i nije konkretno upotrijebio riječ i pojam strah, tko bi i zašto koristio tu strašnu frazu "veliki strah", pa svi znamo da austrijski novinari ne znaju strane jezike i ne znaju upotrebljavati google translator kad intervjuiraju balkanske državnike pa onda moraju izmišljati egzotične fantastične scenarije, situacije i anegdote, da, to je općepoznata stvar kod tih sorosovskih lijevoliberalnih copy - paste medija koji samo mute vodu na potezu Hippo Alpen - Addiko Adria. Hip, hip, hura, tko ga tura, neka ga i gura! :)

VL
RI
river
05:55 13.09.2018.

Nemožeš ubiti zmiju ako je tuceš po repu Sto bi trebalo Pupovcu da nekog proglasi ratnim zlocincom. Možda neki video kako diže pušku djetetu do glave I povaci otponac..Sto je bilo sa Igorom nije li to dokaz……..

VL
TT
tTony
06:54 13.09.2018.

Dali je ovo vjest ili osuada .Novinar nebi triba postavjlat pitanie i davat odgovor na ista, triba bit neutralan.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.