Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na minutu

Nezadovoljni istragom o pogiblji strojovođe zaustavili vlakove

hž
PIXSELL
05.04.2012.
u 19:11

Sindikat strojovođa prosvjedovao je zbog neučinkovite istrage nesreće u kojoj je preminuo Damir Domitrović

Sindikat strojovođa Hrvatske u povodu obljetnice pogibije njihova kolege odlučio je prosvjedovati i zaustaviti vlakove u četvrtak u 17 sati i 24 minute.

Naime, u subotu, 7. travnja, 2012. godine u 17.24 sati navršava se godinu dana od tragične pogibije strojovođe Damira Domitrovića i teškog ozljeđivanja njegova kolege Marija Ostojića pri naletu na odronjeni zid tunela Kupjak. U Sindikatu strojovođa navode da su zbog toga što u proteklih godinu dana nije dovršena istraga i nisu utvrđeni krivci za nesreću, donijeli odluku o održavanju prosvjeda, s pomicanjem datuma zbog uskrsnih blagdana.

Zaustavljanjem vlakova na jednu minutu žele skrenuti pozornost na nedovoljno brzu i učinkovitu istragu.

Komentara 4

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
21:39 05.04.2012.

Ionako svi uvijek kasne, tako da nitko nije ni skuzio da su stali na jednu minutu! Dyaba vam prosvjed. A u Japanu svi vlakovi kasne 3minute godisnje! Nas svaki kasni 5 u polasku i 30 u dolasku. Vise je kasnjenja nego voznje.

PO
ponyexpres
08:43 06.04.2012.

skužio si ti!!pa pišeš gluposti

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
12:56 06.04.2012.

@ponyexpress Nisam skuzio po kasnjenju nego po clanku u novinama.da nije bilo medija nitko nikada nebi znao osim onih nekoliko lijenih vlakovodja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije