Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voda nije za piće
Povratak na članak

Evakuirani radnici iz Cromarisa i Solane u Ninu. Većina škola i vrtića u Zadru danas radi normalno

Imate li fotografije i snimke nevremena? Pošaljite ih na javi@vecernji.net.

Komentari 72

VI
Vito
11:34 11.09.2017.

Bit će zanimljivo kad voda iz sad već podvodne, a ne podzemne, garaže ishlapi. _________ Baš me zanima koliko je vozila u toj garaži? ______ I koje će im "osiguravajuće društvo" nadoknaditi potpljeno vozilo??? _____ Hoće li "večernjak" pratiti zbivanja oko odšteta za ta vozila??? ______ Ili "osiguravajuća društva" već mijenjaju ugovore i ne priznaju nastalu štetu???

VL
DA
danijelrukavina4
12:00 11.09.2017.

Kako mi se čini, biti će ovoga svake godine. Prvo u ljeto strahovite suše, a onda sve jače ciklone iz Genovskog zaljeva. 200 litara kiše u 24 sata po m2. Kada se tome doda ljudska gramzljivost i pohlepa u vidu betonizacije i asfaltizacije, konačni rezultat je ovakav.

VL
AD
adler77
11:28 11.09.2017.

ja idem kupat se na kolovare

VL
SU
Superman1
11:22 11.09.2017.

Predlažem osobi iz videa " Potop na Bilom brigu " da pokupi veš sa balkona !!

VL
BO
bojuki1
17:09 11.09.2017.

U rujnu prosječno padne 50 litara kiše po četvornom metru u Zadru i tako zadnjih 50 godina odkada se vodi ta statistika, a danas u 3 sata je palo 350 litara kiše po četvornom metru, to ne može nikakva kanalizacija popiti.

VL
VI
Vito
11:30 11.09.2017.

Tina K: _________ Nije to ništa prema Pagu - tamo je EU poklonila novac za izgradnju cijevi za odvodnju svih fekalnih voda iz gradske luke Pag ______ A svako jutro između 9:00 i 10:00 sati fekalije izlaze iz cijevi ispod svjetionika kod mola bivšeg trajektnog pristaništa. _______ I svaki puta kad novinari pitaju - što je to? - odgovaraju da su to oborinske vode, iako mjesecima kiša ne pada na otoku Pagu, a niti na Velebitu. ______ No, i dalje kamioni cisterne isisavaju fekalije iz septičkih jama u Pagu i okolnim kućama pa ih odvoze na brdo iznad Paga kako bi brže i lakše pomoću "prirodnog pada" cijevi fekalije vratili u zaljev (kao oboriske vode, naravno) ili kod svjetionika ili kod "nekadašnje" "crpne stanice" sad već iza zadnje kuće. ______ "Lijepo" je kad dođu turisti pa slikaju kako se galebi skupljaju na tom "izvoru hrane" "Sva sreća" što većina tih turista ne ide čamcima blizu, "podavili" bi se od "miomirisa". _____ No, zato restorani uz nekadašnje trajektno pristanište imaju "sreću" pa nude, osim hrane, i "miomirise" fekalija, pardon - ooborinskih voda, kako domaćih, tako i stranih proizvođača tih "oborinskih voda" ______ Na snimkama koje su ponuđene uz članak vidljivo je da su to stvarno oborinske vode

VL
DU
Deleted user
13:09 11.09.2017.

Što se dogodi kad 50 godina ne napraviš infrastrukturu u skladu sa potrebama ljudi i vremenskim promjenama? Potop do koljena...sad će svi političari dolje, bla bla bla i opet sve po starom do sljedećeg potopa.

VL
Avatar milidobrović
milidobrović
11:29 11.09.2017.

Ima, Irma na sve strane, bježite uzmi lovu i bježi

VL
Avatar Obama
Obama
11:11 11.09.2017.

Malo je uhljeba u "Odvodnji"doo Zadar pa nisu uspjeli dobro projektirati odvodnju. Koliko troše za svoje plaće mogli su napraviti odvodnju da se ne osjeti jedna kap na cesti.

VL
VI
Vito
11:01 11.09.2017.

Šibenik: Jako jugo praćeno kišom porušilo nekoliko stabala --- Potpis ispod "ponuđenih" deset (10) slika. __________ Prošlu i pretprošlu nedjelju "večernjak" nam je "poklonio" pramatiku i pravopis hrvatskog jezika. _______ Ovdje se vidi zbog čega nam ne nude i Rječnikk hrvatskog jezika. __ Iz rječnika hrvatskog jezika - nekoliko - prilog, neodređena količina, obično više od pet (5), manje od "mnogo" ________ Iz priloženog teksta i slika očito je da netko ne razlikuje značenje hrvatskih riječi pa mješa jedno stablo slikano iz nekoliko različitih položaja fotoaparata s jednim stablom i dvojcom državnih službenika - policajcem i djelatnikom cestovne ophodnje te fotografom Hrvojem Jelavićom.

VL
DU
Deleted user
15:17 11.09.2017.

Jesenski picigin bude

VL
VI
Vito
11:15 11.09.2017.

Ne, niti nakon pregleda svih ponuđenih fotografija i videa, nigdje nema više od samo jednog srušenog dijela stabla - pukla grana i pala na nogostup. __________ Pokušajte opravdati tih "nekoliko srušenih stabala" pa objaviti slike barem još pet stvarno srušenih stabala, ne samo dijelova, kao što je na ponuđenoj slici uz ovaj članak.

VL
DU
Deleted user
16:09 11.09.2017.

već godinama svaka veća kiša u zadru je "nezapamćena". ono što u zadru jest nezapamćeno je primitivizam i divlja gradnja koji su uništili urbanu strukturu, uključujući odvodnju. u normalnim državama nacionalna vlast bi raspustila gradsku i uvela povjerenika, i za 5-10 godina u zadru će se uvesti red.

VL
AA
aabbcc
15:29 11.09.2017.

Ja mislio opet Hamerika, eto sad slikajte Zadar pa im posaljite Irma stigla na Balkan...

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:47 11.09.2017.

nemojte davati vijesti iz naše zemlje, posebno ne u vezi oluja, jakih kiša i sličnih nezgoda. sad je in stalno imati slike i javljanja iz amerike. oni su sada cijelom svijetu najbitniji, mi strepimo od toga što će se tamo nekom hernadezu iz miamia dogoditi, hoće li mu oluja unerediti 420 kvadrata bazena ili neće, ili plačemo nad tužnom sudbinom sestara ashley i kayle, koje su ostale bez ford rangera, i ne mogu na beauty natjecanje u palm springs krajem studenog., meni su osobno najteže pale sudbine dilera, koji su ostali bez prihoda ovaj tjedan.

VL
NE
Necujato
12:31 11.09.2017.

U odvodnji u Zadru kao i svagdje su stranacki kadrovi cija siromasna strucnost je ocigledna. Sada bi pred sudom trebao odgovarati onaj koji je dao uporabnu dozvolu za ovu garazu, ali vjerojatno ni on nije strucna nego politicka osoba. Korupcija kod nas dolazi direktno iz vlasti i to je jedini problem. Na zalost - nerjesiv.

VL
SV
svitilnik
13:51 11.09.2017.

Građevinska mafija u sprezi s lokalnim vlastima zatrpava sve potoke, kanale , odvodne propuste, koji su postojali više stotina godina, ne bez razloga. Sve za novce, prodali ste dušu vragu svomu kako bi dobili pinkicu u žep. Odlazite svi vi prodane duše, neljudi, glavno je da vama u korist a nije važno koliko štete činite. Sad bi vam sve to trebalo naplatit i uzet što ste priskrbili na takav način. Ne tražite novce od poštenih ljudi

VL
DU
Deleted user
17:25 11.09.2017.

nije problem u kisi i sta pada..uvik je padala..nego nema di proc..a prije je prolazila..

VL
ME
Meter
16:56 11.09.2017.

A tolika hodočašća, mise, procesije, prošencije, molitve, nove crkve... gdje je kratki spoj...

VL
DU
Deleted user
17:31 11.09.2017.

a di je bia proignozer bakula..

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.