Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to uspio?

Nevjerojatna nesreća: Jurio automobilom pa 'poletio' i zabio se u kat kuće

Prometna nesreća u Kaliforniji
Foto: Orange County Fire Authority/Twitter
1/3
15.01.2018.
u 09:37

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju ujutro u Santa Ani, a jedna je osoba odmah uspjela izaći iz automobila dok je druga bila zarobljena u njemu sat vremena

Nevjerojatna prometna nesreća dogodila se u južnoj Kaliforniji gdje se jureći automobil zabio u kat kuće te ostao zarobljen u zidu dok ga vatrogasci nisu oslobodili.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju rano ujutro u Santa Ani, a jedna je osoba odmah uspjela izaći iz automobila dok je druga bila zarobljena u njemu sat vremena.

Oboje su prevezeni u bolnicu gdje je ustanovljeno da su lakše ozlijeđeni.

Na mjesto nesreće odmah su stigli pripadnici Službe za spašavanje iz Los Angelesa koji su se pošteno namučili dok su oslobodili automobil.

Policija je priopćila kako je automobil zahvatio bankinu nasred ceste koja odvaja dvije trake, no zbog velike brzine doslovno je poletio u zrak i zabio se u kat poslovne kuće.

U trenutku nesreće, srećom, nitko nije bio u kući.

Komentara 3

AA
aabbcc
10:22 15.01.2018.

Dobar auto, jel to onaj sto potegne 235 km/h ?

MT
makan tahi
15:39 15.01.2018.

prototip letečeg auta, jedino vozać nije ovladao letenjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije