Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sunčanje ili?

Nevjerojatan prizor s naše plaže postao hit: Ovo je nadmašilo sve do sada!

Ilustracija
Sasa Miljevic/PIXSELL
08.09.2022.
u 19:21

Objavljena je fotografija muškaraca koji leži na plaži umotan u najlon...

U špici ljetne turističke sezone plaže u Hrvatskoj krcate su stranim i domaćim gostima. Nerijetko to znači da je na njima moguće vidjeti i nesvakidašnje prizore.

Jedan od njih zabilježen je fotografijom koja je objavljena u Facebook grupi ''Dnevna doza prosječnog Dalmatinca'', na čijim se stranicama često može pronaći humorističan sadržaj s Jadrana.

Ovog puta u glavnoj ulozi je muškarac koji leži na plaži umotan u najlon. Nije poznato što ga je nagnalo da se u takvom izdanju prepusti sunčanju, no fotografija je ubrzo prikupila mnogo lajkova.

Mnogi su ujedno komentirali neobičan prizor.

"Ma daj... Ne vjerujem. Ovo je nadmašilo sve do sada", napisala je jedna korisnica, a drugi korisnik je dodao: "Svaki put pomislim da sam vidio stvarno svašta. I onda skoknem do ove stranice, i iste sekunde shvatim da to i nije baš tako..."

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u kolovozu 2021.

Video – Najljepše plaže Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 7

ST
stomiovotreba
20:54 08.09.2022.

Meni gore izgleda 10 jet-ski plovila usidrenih tamo gdje bi se turisti trebali kupati.

DO
doberdedec
20:05 08.09.2022.

Dalmoš zamišlja da je u sauni.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:38 09.09.2022.

Koliko skutera na jednom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije