Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Srbiji

Nevjerojatan oglas za posao na groblju: Traže komunikativnu osobu za rad u pozitivnom okruženju

Groblje svetog Duha u mjestu Tisno na poluotoku Murteru
Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.06.2023.
u 09:49

Nakon što se ovaj proširio društvenim mrežama, iz poduzeća su postavili novi oglas.

Javno komunalno poduzeće Gornji Milanovac na svojoj službenoj stranici objavilo da traži komunikativnu osobu koja bi radila u pozitivnom okruženju - na groblju. "JKP Gornji Milanovac zbog povećanog obujma posla oglašava potrebu za zaposlenjem radnika na iznošenju otpada i radnika na groblju na određeno vrijeme.

Ako ste komunikativni, odgovorni i zainteresirani za rad u pozitivnom okruženju Vašu biografiju možete dostaviti  na adresu Vojvode Mišića 23. Postanite i vi dio našeg uspješnog tima", pisalo je u oglasu. prenosi Klix.

Nakon što se oglas proširio društvenim mrežama uslijedile su reakcije. "Da, na groblju su baš veseli, pozitivni, nasmijani i pričljivi", "Rad u pozitivnom okruženju? Na groblju?", "Koliko moraš biti komunikativan kad radiš na groblju?", navodili su ljudi u komentarima na oglasu. Iz navedenog poduzeća su uočili nelogičnosti te su postavili novi oglas.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Opelješili trgovinu s mobitelima u samo 2 minute: 'Ne znam hoće li ih naći, bili su uigrani'

Komentara 7

EB
EBERT
12:59 30.06.2023.

Ovaj oglas ako je istina Vic je godine.

DU
Deleted user
12:54 30.06.2023.

Naravno da je pozitivna atmosfera ako sve štima a jasna je i poruka : " vaše je samo da umrete, ostalo je naša briga "

MI
mike67
14:27 01.07.2023.

Nije li tamo sjedište Dečijih novina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije