Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRHTAVANJE TLA

Zabilježen potres jačine 3,0 na Banovini: 'Užasan osjećaj kad se tuširaš i potres se dogodi'

07.12.2022.
u 06:13

Intenzitet u epicentru procijenjen je na III-IV stupnja EMS ljestvice.

Hrvatska seizmološka služba zabilježila je noćas, 7. prosinca 2022. godine u 02 sata i 03 minute slab potres s epicentrom kod Glinske Poljane, 11 km jugozapadno od Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na III-IV stupnja EMS ljestvice. Stanovnici Banovine opisali su na stranici Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC) kako je to izgledalo.

"Jak udarac, ljuljanje, snažna trešnja!"; "Dosta jak potres Glina.. Užasan osjećaj kad se tuširaš i potres se dogodi.. Užasno iskustvo. Fuj. Umrijet ću od straha od potresa. Dosta mi je više"; "Kakvih 2.6 da li ste vi realni? Zvuk dolaska je bio zastrašujuć, kad je počelo tresti kuća se tresla 10 sekundi i onda još ljuljala.. jako dugo nije bio ovako jak!", neki su od komentara građana.

VIDEO: Vučić čestitao Hrvatima na pobjedi protiv Japana

Ključne riječi

Komentara 2

ZU
Zujim
07:00 07.12.2022.

Da, 3.0 strahovit potres! Je li ostalo ista na temeljima, a da nije potpuno sruseno?

Avatar nekakav
nekakav
20:56 07.12.2022.

Tuširaju se?!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije