Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPRAVNA GRADNJA

Netko pripremao gradnju mola na Galešnjaku? Ministarstvo obavilo nadzor: 'Vire i metalne šipke'

Galešnjak - najromantičniji otok na svijetu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
26.03.2024.
u 10:25

Ove godine se netko odvažio na pripremu za izgradnju mola tako što je pobacao u more plastične vreće punjene sipkim materijalom u formaciji koja asocira na obrise mola, ispričao je čitatelj

Fotografije s otoka Galešnjaka, prozvanim i najromantičnijim otokom na razvedenoj hrvatskoj obali zbog svog srcolikog oblika, pokazuju kako je netko izgleda dio pripremao za gradnju mola. U jednom dijelu uz samu obalu poslagane su vreće, a sa svime je upoznato i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. 

- Ove godine se netko odvažio na pripremu za izgradnju mola tako što je pobacao u more plastične vreće punjene sipkim materijalom u formaciji koja asocira na obrise mola - objasnio je čitatelj za 24sata, dok je Ministarstvo obavilo inspekcijski nadzor. 

- Nadzor je obavljen na jugoistočnom dijelu otoka gdje je utvrđeno da se u moru nalaze vreće koje su napunjene materijalom, kao i da na jednom dijelu iz vreća koje su postavljene u more, vire metalne šipke - poručili su iz Ministarstva te dodali kako počinitelja zasad nisu utvrdili. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Rušenje ilegalnih kampova na Murteru, Pripuz: Ja ne moram ništa rušiti

Galešnjak - najromantičniji otok na svijetu
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije