Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđeno u Austriji

Netko je prokrijumčario muškog zamorca u ZOO. Cijelu noć se seksao s čoporom ženki i mnoge oplodio

Zoološki vrt Zagreb bogatiji za nove uređene objekte
Igor Kralj/PIXSELL
03.09.2022.
u 09:16

Bio je ovo seks do iznemoglosti, konstatirao je veterinar nakon što je pregledao “iznemoglog” mužjaka.

Još nikada u jednom Zoološkom vrtu u Austriji nije bilo toliko seksa kao u Zoo-u u Gradu Linzu, piše austrijski dnevni list Heute. Tamo se je, kako navodi isti izvor, neka, za sada nepoznata osoba, grdno našalila na životinjski račun, ubacivši muškog zamorca u nastambu s isključivo žensko-spolnim zamorcima. List navodi kako “energični došljak” cijelu noć nije dao mira čoporu ženki.

Seks do iznemoglosti, kako je ujutro konstatirao veterinar nakon što je pregledao “iznemoglog” mužjaka. Naime, veterinar je na zaprepaštenje osoblja Zoo-a u Linzu koje brine o zamorcima, utvrdio da je bijelo-smeđi glodavac mužjak i da nije kastriran. I da je je u “najboljim godinama za seks”, piše Heute. Ali ne samo za seks nego i za oplodnju, pa osoblje Zoo-a polazi od toga da je u žensku nastambu prokrijumčareni “krzneni žigolo” oplodio neke od nazočnih dama.

Koliko točno, znati će se za nekih 50-tak dana kada u nastambi osvanu mladunci. Heute piše kako je iscrpljeni žigolo prebačen iz Zoo-a u Linzu u jedan od obližnjih “domova” za životinje.

VIDEO Seks do iznemoglosti u ZOO-u

Ključne riječi

Komentara 36

KO
koraknaprijed
10:20 03.09.2022.

Daleko najbolja priča u Večernjem u zadnjih 6 mjeseci,svaka cast I hvala na ovome.

PV
prcko.vita
10:59 03.09.2022.

Netko je prokrijumčario 2 milijuna muških iz Afrike i Azije u EU, naravno, muslimanske vjeroispovijesti, što bi rekao Šešelj.

SA
sargu123
09:52 03.09.2022.

Rakun će imati o čemu unucima pričati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije