Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZBOG KVARA

Nesvakidašnja nesreća u Puli: Gurala automobil, pala i ozlijedila se

Pula: Pronađena mrtva žena u stanu, policija traga za počiniteljem
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
09.09.2022.
u 12:46

Pomoć je nesretnoj ženi pružena u pulskoj bolnici.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 11.50 sati u Puli, jedna je osoba teško ozlijeđena, priopćila je PU istarska.

Do nesreće je došla kada je 62-godišnjakinja upravljala automobilom Zastava, pulske registracijske oznake kolnikom Ulice Ljudevita Posavskog. Automobil se zaustavio zbog krava, a žena je izašla iz njega i pokušala ga pomaknuti kako ne bi ometala normalan tok prometovanja

- Prilikom guranja automobila, žena je pala, dok se automobil na blagoj nizbrdici nastavio kretati i udario u parkirani automobil Opel, kutinske registracijske oznake, koji je potom udario u zid - navode iz policije.

U nesreći je 62-godišnjakinja teško ozlijeđena te joj je pomoć pružena u pulskoj bolnici.

VIDEO: Komunikacijski stručnjak Božo Skoko o smrti kraljice i budućnosti monarhije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije