Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ SE OGLASIO

'Nestrpljenje poduzetnika je razumljivo, ali je nedopustivo pozivanje na neposluh!'

Zagreb: Transparenti na prosvjedu poduzetnika upućeni Andreju Plenkoviću
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
03.02.2021.
u 16:37

Danas je u organizaciji Udruge Glas Poduzetnika održan veliki prosvjed na Trgu bana Jelačića

Hrvatska demokratska zajednica na Facebooku je u srijedu objavila kako joj je razumljivo nestrpljenje poduzetnika i građana glede restriktivnih epidemioloških mjera, ali da joj je nedopustivo pozivanje na neposluh i kršenje mjera radi zaštite života i zdravlja ljudi.

"Razumljivo je nestrpljenje poduzetnika i građana radi restriktivnih mjera, ali nedopustivo je pozivanje na neposluh i kršenje mjera koje su sve zemlje uvele, i to daleko strože nego u Hrvatskoj, radi zaštite života i zdravlja ljudi", stoji u objavi HDZ-a.

Zagreb: Transparenti na prosvjedu poduzetnika upućeni Andreju Plenkoviću
1/28

Uz objavu su priložili i fotografije na kojima su na prosvjedu supredsjednica Centra Marijana Puljak, saborski zastupnici Hrvoje Zekanović i Željko Sačić u društvu Srećka Sladoljeva, vijećnik u Gradu Oroslavju Viktor Šimunić te televizijski voditelj Velimir Bujanec u društvu Zlatka Hasanbegovića i Srećka Sladoljeva.

Razumljivo je nestrpljenje poduzetnika i građana radi restriktivnih mjera, ali nedopustivo je pozivanje na neposluh &...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSrijeda, 3. veljače 2021.

"Slike zorno pokazuju - prosvjed nije prošao bez podrške oporbe, koja je prvo pozivala na lockdown i policijski sat, a sada se krca u vlak onih poduzetnika koji traže potpuno otvaranje", navodi se u objavi HDZ-a.

Danas je u organizaciji Udruge Glas Poduzetnika održan veliki prosvjed na Trgu bana Jelačića na kojem se okupilo između pet i deset tisuća ljudi, a zahtjevi prosvjednika bili su prestanak diskriminatornih mjera, redovito isplaćivanje naknada za zaposlene, ukidanje parafiskalnih nameta i obveznih članarina te odlazak ministra gospodarstva Tomislava Ćorića.

Ključne riječi

Komentara 2

US
Usputni
17:40 03.02.2021.

Vi iz HDZ-a, neka vam lekcija bude kako je jucer interventna policija u Becu odbila tuci prosvjednike protiv korona mjera, skinuli su kacige u znak solidarnosti sa prosvjednicima i pridruzili im se u prosvjedu( i to bez maski!) Istice vam vrijeme, HDZ korona plandemijci, bjezat cete bezglavo kad vas narod potjera.....

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:01 03.02.2021.

Ima jedna parola: Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije