Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETHODILA SVAĐA?

Nesreća u Njemačkoj: Četvero osoba palo s balkona, preminuo muškarac (31). Troje teško ozlijeđeni

Police and firefighters secure the area at the premises of the Heidelberg university
Foto: TILMAN BLASSHOFER/REUTERS
1/2
22.04.2022.
u 09:04

Jedna je osoba prevezena helikopterom u Sveučilišnu bolnicu u Aachenu, dok su dvije odvezene u lokalne bolnic

U padu s balkona na trećem katu u mjestu nedaleko od Düsseldorfa u Njemačkoj smrtno je stradao muškarac (31), a još su tri osobe teško ozlijeđene. 

- Nesreća se dogodila u četvrtak navečer. Muškarac je podlegao teškim tjelesnim ozljedama na mjestu nesreće. Pokušaji spasilaca da ga reanimiraju bili su bezuspješni. Teško su ozlijeđena još dvojica muškaraca (31,47) i 40-godišnja žena. Postoji sumnja kako je padu s balkona prethodila svađa, rekao je zapovjednik vatrogasne jedinice Dirk Schattka, prenosi Fenix Magazin. 

Osobe su pale s balkona nakon što je pukla ograda. Jedna je osoba prevezena helikopterom u Sveučilišnu bolnicu u Aachenu, dok su dvije odvezene u lokalne bolnice. Na licu mjesta bili su i djelatnici hitne pomoći koji su brinuli o rodbini te svjedocima incidenta.

- Poziv smo dobili oko 18.50 sati. Kada su spasioci stigli na mjesto događaja, neki od ozlijeđenih su još mogli govoriti, rekao je zapovjednik vatrogasaca Dirk Schattka.

Mediji u Njemačkoj pak pišu kako se iz stana u kojem su bili muškarci i žena bili često mogla čuti svađa, a pacijenta u vozilu hitne pomoći okolni su prolaznici mogli čuti kako vrišti od bolova.  

>> VIDEO Zelenski: Dva su načina za deblokadu Mariupolja, oružana pomoć ili diplomacija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije