Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rutinska kontrola

U Njemačkoj uhvaćen muškarac s krivotvorenim hrvatskim dokumentima

policija njemačka
Foto: SEBASTIAN GOLLNOW/DPA/PIXSELL
1/2
21.04.2022.
u 21:05

Daljnjim policijskim istragama utvrđeno je da je hrvatski dokument krivotvoren, nakon čega su ga policajci oduzeli. Protiv muškarca će biti proveden kazneni postupak zbog sumnje u krivotvorenje.

Policajci su na glavnom kolodvoru u Mannheimu pronašli muškarca s krivotvorenim hrvatskim dokumentima. Kako je priopćeno iz policije u nedjelju oko 6.50 sati policajci su prilikom rutinske kontrole provjeravali identitet 30-godišnjeg albanskog državljanina, piše Fenix Magazin.

Policija je uz albansku boravišnu dozvolu pronašla i hrvatski osobni dokument. Dužnosnici su sumnjali u autentičnost ovog dokumenta. Daljnjim policijskim istragama utvrđeno je da je hrvatski dokument krivotvoren, nakon čega su ga policajci oduzeli. Protiv muškarca će biti proveden kazneni postupak zbog sumnje u krivotvorenje.

Također, dan ranije na istom mjestu policajci su provjerili 42-godišnjeg albanskog državljanina. Policijskom provjerom je utvrđeno da muškarac posjeduje krivotvorenu vozačku dozvolu Grčke. Krivotvoreni dokument je oduzet.

Video: Znanstvenici upozorili na veliku prijetnju: 'Mogli bi nas napasti izvanzemaljci, ne shvaćate ozbiljnost situacije'

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:16 22.04.2022.

U Njemačkoj uhvaćen muškarac s krivotvorenim hrvatskim dokumentima koji je tvrdio da je pobjegao sa domačeg balkana u spašenje Irske ali je uz Boga i domoljublje zalutao i umjesto u Belfastu završio u Berlinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije