Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDOM PREŽIVIO

Nesreća u Lici: 'Čuo se jak udarac, dijelovi automobila letjeli su pored vlaka'

Nesreća u Lici
Foto: Tonči Gabelić
1/2
26.05.2020.
u 15:24

Policija je izvijestila da nema ozlijeđenih osoba

Oko 11,35 sati u Štikadi, na području Općine Lovinac u Lici, na željezničkom pružnom prijelazu na lokalnoj cesti dogodila se prometna nesreća.

Putnički vlak je naletio na automobil, no srećom nema ozlijeđenih osoba. PU Ličko- senjska provodi očevid kako bi utvrdili uzroke nesreće.

- U jednom trenutku vožnje, nedaleko od željezničke postaje u Gračacu, čuo se jak udarac i dijelovi automobila letjeli su sa strane vlaka. Dvjestotinjak metara nakon, vlak se uspio zaustaviti. Nasreću nitko nije stradao. Putnici su bili primorani čekati autobus partnera Hrvatskih željeznica nekih sat i pol vremena, a osoblje vlaka cijelo je vrijeme bilo ljubazno. Stvarno su se trudili poštivati propisane mjere zaštite od širenja koronavirusa i nudili su svima pomoć - kazao nam je Tonči, jedan od putnika u vlaku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije