Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK upozorio

Nesreća na A1 kod naplatne postaje Demerje, vozači oprez

14.05.2020.
u 07:29

U prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 prije naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba Hrvatski autokub (HAK) u četvrtak ujutro poziva vozače na dodatni oprez.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Lici i Dalmaciji, a u središnjoj Hrvatskoj ponegdje ima magle.
Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska.

Kada je riječ o graničnim prijelazima domaći i strani državljani mogu ulaziti i izlaziti iz RH uz pridržavanje mjera koje je propisao HZJZ. Hrvatski državljani mogu ulaziti i izlaziti iz države zbog takozvanih nužnih razloga.



Državljani iz zemalja EU mogu ulaziti u Hrvatsku ako imaju opravdane razloge (gospodarske aktivnosti, poslovni sastanci, u budućnosti turisti…). Svaki inozemni građanin dobit će detaljne upute kako se mora ponašati u Hrvatskoj – to isključuje mjeru samoizolacije. U svrhu poslovnih sastanaka u Hrvatsku mogu ulaziti i građani država koje nisu u EU.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije