Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Nesreća kod Varaždina: Rano jutros autobus sletio s ceste

Foto: Policija zaustavlja - Varaždinska županija/Facebook
1/2
15.09.2022.
u 09:31

Kao uzrok slijetanja s ceste navodi se nedržanje sredine kolnika za vrijeme vožnje. Druga vozila nisu sudjelovala u nesreći, a autobus trenutačno vraćaju na cestu.

Jutros oko 7 sati i 15 minuta na prometnici između Donjeg Ladanja i Nove Vesi kod Varaždina sletio je autobus. Prema policijskim informacijama, u autobusu nije bilo putnika, samo vozač, a ozlijeđenih nema, piše Varaždinski.hr

Kao uzrok slijetanja s ceste navodi se nedržanje sredine kolnika za vrijeme vožnje. Druga vozila nisu sudjelovala u nesreći, a autobus trenutačno vraćaju na cestu.

Promet na toj dionici funkcionira normalno.

Na Facebook stranici Policija zaustavlja – Varaždinska županija objavljene su fotografije s mjesta nesreće.

Video: Sanacija pruge na mjestu nesreće kod Novske

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
09:45 15.09.2022.

pa sa toliko reklama na sebi, to i nije autobus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije