Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Neru su tjerali, a njezine štence ubijali čim bi došli na svijet

Kad su joj mještani ponovno uzeli potomke, kujicu su spasili volonteri, a Nera je prihvatila i othranjuje štence koji su ostali bez mame
26. svibnja 2020. u 22:10 5 komentara 4967 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/3

Nera ima oko dvije godine i toliko živi na ulici. Smetala je mještanima kojima bi došla na vrata i tražila pomoć. Tjerali su je što dalje od kuće, a njezine štence ubijali čim bi došli na svijet.

Rješavali su se tako novih napuštenih pasa, a za Neru nisu marili. Ostavljali su mamu da pati za potomcima, da trpi bol zbog upaljenih žlijezda punih mlijeka. Nije to bio njihov problem, a nisu čuli na da sve mogu riješiti ako kujicu kastriraju. Ne bi bilo novih neželjenih potomaka, ali ni patnje nesretne kujice.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

Ostala je Nera ponovno bez svojih štenaca, a volonteri su je spasili u trenutku kad su i sami trebali pomoć u othranjivanju štenaca koji su ostali bez mame. Nera ih je spremno prigrlila kao svoje, hrani ih, brine se o njima i brani kao da su njezini. Dobro se snašla u novoj okolini, a bez straha je prihvatila i druge pse na smještaju. Volonteri Udruge za dobrobit i zaštitu životinja "Najbolji prijatelj" obećali su da će joj pronaći najbolji dom i da nikad više neće patiti. Nera je manjeg rasta, kažu da je kao labrador na kratkim nogama. Ako imate dom za Neru, ili možete na bilo koji način pomoći volonterima, nazovite 099/27-76-410.

prijete mu smrću Hitno traži privremeni smještaj jer više nije dobrodošao u selu Nema krivca Mery je imala sreću da je pronađu, ali ne zna se tko ju je pretukao i bacio u jamu
KORONAVIRUS
Znanost još nije pobijedila virus: Što se zna, a što se pogrešno pretpostavljalo o COVID-19
Huawei Watch GT 2e
Pametni trening
Pametni sat za profesionalne sportaše i rekreativce koji koristi i naš Ironman