Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijete mu smrću

Hitno traži privremeni smještaj jer više nije dobrodošao u selu

Foto: Malina on wheels
20.05.2020.
u 14:49

Starost psa još nije utvrđena, a iz grupe poručuju da će sami pronaći prijevoz ako niste u blizini.

Hrvatski ovčar traži svoj novi dom, a pristaje i na privremeni smještaj jer mu 'sada doista gori pod šapama', objavljeno je u Facebook grupi Malina on wheels.

Naime, ovaj pas više nije dobrodošao u selu, a iako se ne zna je li uopće imao vlasnika ili je riječ o lutalici, određeni mještani prijete da će ga sami likvidirati ako mu volonteri ne pronađu drugi smještaj, neslužbeno doznajemo.

Foto: Malina on wheels

Starost psa još nije utvrđena, a iz grupe poručuju da će sami pronaći prijevoz ako niste u blizini.

Za sve informacije obratite se u Facebook grupu Malina on wheels ili na broj telefona 0914941466.

Komentara 2

MG
milerazbojnik@gmail.com
11:10 06.06.2020.

pomirio sam se s sudbinom nije životinja kriva što je neki neodgovorni vlasnik nju ostavio ili mu je samo trenutno bila neki hir njegove želje a nije bil u stanju o njoj vodit brigu nego ju je ostavio a ivio a i da je lutalica taj bi se priviknuo na ljude i nebi bar po mom napadao njih po mom to ide tako krasj priče ili če neko masnoplatit ubije li ga a drugi ga prijavi pa ko voli nek izvoli tolikood mene

MG
milerazbojnik@gmail.com
11:07 06.06.2020.

koji su to likovi jednostavno rečeno gospodomoja dajte se saberite malo s tim likvidacijama postoje službe koje treba obavjestiti i po tim načelima treba iči svoje cjenite i brga vas za išta pitanje bih vam postavio dal je ugrizo kogo kog ili što lije u pitanju a kad bismo po tim kriterijima išli opet bi vi ispali neljudi jer da vama ugine vaša životinja koju volite tad bi bilo malo tuge nemojte mislit da kakam jer sam upravo imao sličan slučaj macu sam dao operirat jeste da je bila stara i krenulo je po zlu no izgleda da nije nitisve kako treba kad sam došao rečeno mi je da je sve u redu toje bilopo naruđbi u 7 navečer a nisam imao svoj kiper nego su je stavili u njihov i imala je cape na vratima i prilikomotvaranja sam primjetio i upitao kako da je tako hladna a glava joj je bila u vis s otvorenim ustima bilo mi je čudno i kod kuče sam primjetio da je još hladnija i otvorio sam kiper nobila je mrtva pa zato gospodo moja ljubimci svojeg blaga velim vam nikom ne vjerujte poslije operacija i trenutno tražite da vam se životinja izvuče da vidite dalje živa ili dal diše cjelu noč sam od muke ostao budan a sutradan sam čuood sestre bajke o nekakvom poslijeoperativnom grijanju što mi je bilo ludo i blesavo no što češ moraš živit s tim izato vam velim ne uzimajte olako zakon i pravdu u svoje ruke jer je i meni došlo da nekog tamo opletem s starom klagijom za valjanje tijesta po plečima pa da osjeti malopatnju nosmirio sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije