Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.05.2024. u 08:34

Priznanja bi se zapravo mogla bojati palestinska uprava Mahmouda Abbasa, koji vlada u okupiranoj Zapadnoj obali, gdje nisu održali izbore od 2006.

Komentara 13

DU
Deleted user
09:07 23.05.2024.

A koja je "konstanta" Španjolske politike koja ne priznaje Kosovo a priznat će Palestinu? Zašto nitko od tih licemjera ne priznaje Palestinu već 60 godina? Sada,nakon gnjusnog čina Hamasa za koji su znali da će slijediti izraelska nemilosrdna odmazda, svi bi trebali priznati Palestinu i opravdati terorizam kao sredstvo za postizanje cilja? Hrvatska će priznati Palestinu kad ju riznaju UK,Njemačks,Francuska i SADe. Prije to je netema.

Avatar southman
southman
09:12 23.05.2024.

Palestinci kao nacija postoje malo duže od Bošnjaka. Njih dobrim dijelim nisu priznale niti Arapske države. Sa njima imaju posla samo Hezbolah iz Sirije i Iran zbog mržnje prema Židovima. Naravno i Europljani koji su u zadnjih 15 g. postali veći Arapi od samih Arapa.

EJ
ejStef
09:45 23.05.2024.

Palestine nema, tako da ne treba priznati nešto čega nema. Nema države, struktura države, uređenja, institucija, ničega. Što bi se tu priznalo? Kalifat pod vodstvom Hamasa kojem je jedini cilj istrijebiti Židove? U granicama od rijeke do mora? Shvaćaju li ti aktivisti-političari što zagovaraju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije